10 tips bij het opzetten van een traineeship of young professional programma - persoonlijke ontwikkeling - softskills - training - millennials - generatie z

Haal meer uit een traineeship of young professional programma

Traineeships zijn ongekend populair onder studenten en starters. Daarmee is het aanbieden ervan een prachtig instrument om young professionals te binden en te boeien. Maar daar zit gelijk het probleem: in veel organisaties is het traineeship slechts een instrument om jongeren binnen te halen. Daardoor blijft de echte winst uit.

Een effectief traineeship levert je een loyale, sterk ontwikkelde groep jong talent op die impact maakt en vernieuwing brengt binnen je organisatie. Maar hoe doe je dat?

Boordevol tips & trucs

In de whitepaper en het adviesgesprek delen we de kennis, tips & trucs van onze ervaren Careerwise programma-designers en trainers. We gunnen deze vorm van begeleiding aan alle starters en young professionals van Nederland. Maar ook aan jou als werkgever. Het biedt je een geweldig rendement op je investering.

Download & 30 min.
adviesgesprek (gratis!)

Wil je op korte termijn een programma voor young professionals starten? Dat kan! Wij weten daar alles van. In deze whitepaper en het bijbehorende adviesgesprek delen we de meest gemaakt fouten en geven we tips zodat jij de vaart erin houdt. Helemaal gratis! We nemen contact met je op voor een vrijblijvende online afspraak.

Soms blijft het formulier steken. Probeer het dan later nog eens of stuur een mail aan jip@careerwise.nl.
*Check je inbox (en spamfolder) om je aanmelding te bevestigen voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor (HR-)professionals. Daarna ontvang je een mail met de 10 tips whitepaper en nemen we contact op voor een gratis adviesgesprek. Afmelden kan onderaan elke nieuwsbrief. Lees hier ons privacybeleid voor meer info.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Adviesgesprek Traineeship & whitepaper 10 tips bij het opzetten cadeau'?