Geldexpert van de Race of the Classics for Young Professionals #ROTCYP

Monique Klopper, ook bekend als Mo, Mohammed, Monica, Mojo of Pony, is 29 en een beetje en organiseert dit jaar voor de tweede keer de Race of the Classics for Young Professionals. Na vorig jaar onderdeel uitgemaakt te hebben van de Kadecrew, beheert zij dit jaar als penningmeester de budgetten van de Race. Voor Careerwise vertelt ze over haar werk, haar leven en natuurlijk over de Race.

Overdag strategie consulting

Monique KlopperIk werk bij Aon, een Amerikaanse risicoadviseur. Voor de (meeste) mannen beter bekend als de sponsor van Manchester United. Hier doe ik strategie consulting voor verzekeraars. Een mooie, uitdagende baan in een internationale omgeving, waarbij ik een kijkje neem in de boardrooms van grote verzekeraars en advies geef over onder andere groeimogelijkheden, markttoetredingen en productontwikkelingen. Naast mijn dagelijkse treinavonturen van Amsterdam naar Rotterdam, waar ons kantoor is gevestigd, reis ik veel naar het buitenland voor mijn baan. Deze blog vindt zijn oorsprong in Chicago en je kunt mij ook vaak in Londen vinden.

’s Avonds penningmeester

Zoals Paul Jambers zou zeggen (lees met een Belgisch accent): Overdag is zij strategie consultant, maar ’s nachts verandert zij waarachtig in een geldexpert. Als penningmeester maak ik de budgetten voor de Race op, zorg ik dat alle teams op tijd betalen en dat de deelnemers elke cent optimaal benut terugzien in ons evenement. De Race is voor mij een groot feest: een clubje van young professionals die een kleine week lang overgeleverd zijn aan weer en wind en met z’n allen de meest afgelegen en ongezellige havens omtoveren tot de beste feestjes.

Amsterdam

Tussen werk en de Race door is de kans groot dat je mij in Amsterdam tegenkomt. Niets zo leuk als buiten de deur ontbijten, lunchen, brunchen, dineren of dansen. Dit probeer ik er weer af te rennen langs de Amstel of op zondag op het hockeyveld. Daarnaast ben ik doods- en doodsbang voor de tandarts, heb ik mijn leven in een flits voorbij zien vliegen toen tijdens een parachutesprong mijn instructeur bij het uitklappen van de parachute Oh FUCK riep en heb ik tijdens mijn rondreis in Zuidoost-Azië ongewild, en na een flink aantal buckets, geschitterd in een Engelse tv-uitzending van het zeer classy programma Trouble in Tourist Thailand.

Ik kan niet wachten!

Vorig jaar was mijn eerste Race, en I’m hooked. Prachtige schepen, fanatieke teams, mooie party’s en met een beetje geluk voet aan Engelse wal; dat is voor mij de Race. Ik kan niet wachten tot 13 oktober!

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Geldexpert van de Race of the Classics for Young Professionals #ROTCYP'?