fbpx

Hoe is het? Ja, druk!

Malon_van_Eerde_DeltaLloyd_ROTCYPMalon van Eerde (24) studeerde Economics aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en werkt nu ruim twee jaar bij Delta Lloyd. Sinds september op de accounting afdeling van Delta Lloyd Bank. Tijdens de REES is ze samen met haar commissie verantwoordelijk voor de Social Media en PR en doet verslag.

Hoe is het? Ja, druk!

“Ja druk!” een veelgehoord antwoord op de vraag “Hoe is ’t?”. Maar zou ik anders willen, “nee zeker niet!”. Als Young Professional bij Delta Lloyd houd ik van een dynamisch leven. Ik wil graag leren, werken, groeien, sporten, cultuur snuiven, gecoacht worden, socializen (zowel on- als offline), het leven verrijken, onbegaande paden bewandelen en ontwikkelen op elk gebied. En dit alles het liefst in 24 uur. Echter, door al die dynamiek is er wel behoefte aan de mogelijkheid om alle stress en beweging af en toe te ontduiken. En waar kun je dat beter doen dan op kantoor?!

Knallen op het juiste moment

Ik vind dat kantoren een identiteit moeten hebben en tegenwicht zouden moeten bieden aan onze drukke en stressvolle maatschappij. In de strijd om talentvolle Young Professionals moeten organisaties hun kantoren aanpassen aan deze dynamische levensstijl en wensen. Het hedendaagse kantoor moet een plek zijn waar werknemers geïnspireerd worden en waar hun creativiteit geprikkeld wordt.

DeltaLloyd_teamfoto_ROTCYP_Careerwise

Onze koffiecorner is dé ontmoetingsplek. Even een andere omgeving met een goede kop koffie inspireert mij! Niks negen tot vijf mentaliteit, maar knallen wanneer nodig! Voor mij als financial geldt: langere dagen tijdens de afsluitingsperiodes, maar lekker een keer om 16:00 uur weg om een bezoekje te brengen aan ons sportcentrum wanneer we in rustiger vaarwater verkeren, hoort er ook bij. “Sterk Werk” noemen wij dat.

Stilte voor de storm

En dat is precies wat we ook gaan doen tijdens de Race Of The Classics: Knallen wanneer nodig! Niet alleen fysiek op de boot maar ook op social media gebied. Op onze facebookpagina en twitter zullen wij iedereen op de hoogte houden van onze ervaringen. De social uitingen van de afgelopen weken golden als een stilte voor de storm, tijdens de Race zijn we volop actief om jullie op de hoogte te houden op weg naar goud!

Tags: , , ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Hoe is het? Ja, druk!'?