Honger naar avontuur en afwisseling #ROTCYP #TeamDeloitte

Tim Waaijer (28) studeerde Finance aan de Universiteit van Amsterdam en is nu een jaar werkzaam bij Deloitte. Hij geeft de grote Nederlandse financiële instellingen advies op het gebied van financieel risico, specifiek krediet- en marktrisico. Op careerwise.nl vertelt hij over het avontuur dat hij met zijn collega’s aangaat door deelname aan de Race of the Classics for Young Professionals 2016, het grootste Young Professionals evenement van Nederland.

tim-waaijer-team-deloitte-op-de-artemis-tijdens-rotcyp
Tim Waaijer & Tallship Artemis – avonturen van Team Deloitte tijdens de ROTCYP

Once upon a time…

…kwam er een mail gericht aan stoere vrouwen en mannen die naar Engeland willen zeilen. Papegaaien, ooglapjes, houten benen waren geen vereiste maar wel een pre, net als een voorliefde voor rum. Deze honger naar avontuur en afwisseling trok de nodige schavuiten en outlaws maar alleen de echte schurken zijn geselecteerd voor deelname.

Voorbereiding op het avontuur

Afgelopen weken is deze bende al meerdere malen bijeengekomen om afspraken te maken over de strategie en om de goden gunstig te stemmen. Offers brengen aan Neptunus zodat hij aan onze kant zal staan en meer ;-). Tevens zijn de nodige flessen rum verslonden om het moreel hoog te houden. Op een miniatuurversie van de Artemis zijn we door de grachten van Amsterdam gevaren waarna we de duistere nacht van de stad in zijn getrokken.

deloitte-team-rotcyp-amsterdamse-grachten

Ondanks het ravotten zijn we bloedserieus in onze bedoelingen. Topmateriaal wordt binnengehaald om ons werk en leven aan boord zo soepel mogelijk te laten gaan. Goede zeilpakken moeten ons beschermen tegen weer en wind op de ruige Noordzee, oktober kan wispelturig zijn.

Nog een paar weken

Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Banner
Haal meer uit young professionals. Speciaal voor HR en leidinggevenden. Download hier >>
Schrijvend en dromend over aanstaande race zal ik mijn pen neer moeten leggen om terug te keren naar de dagelijkse realisatie waarin wij met z’n allen, door passie gedreven, hard werken en zorgen dat wij gereed zijn voor de wedstrijd. Neem de volgende oude, zeemansspreuk voor lief tijdens het zeilen:

Komt wind voor regen,
daar is niets aan gelegen,
doch komt regen voor wind,
berg dan je zeilen gezwind.

Nog een paar weken voordat wij de zeilen hijsen in onze prachtige Artemis met team Deloitte. We hebben er zin in!

Tags: Consultancy, Finance, ROTCYP
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Honger naar avontuur en afwisseling #ROTCYP #TeamDeloitte'?