May we have your votes please

website-van-het-jaar

Careerwise.nl is genomineerd voor Website van het Jaar! Is dat bijzonder? Ja, dat is heel erg bijzonder. We zijn nog maar vier maanden in de lucht en nemen het op tegen websites als Intermediair.nl, VKbanen.nl en Monsterboard.nl. Zijn we kansloos? Nee, met jullie hulp totaal niet.

We hebben 3.000 stemmen nodig om in aanmerking te komen voor ‘Meest populaire website’ of ‘Beste website’ en daar gaan we hard ons best voor doen.

screenshot-wvhj

Wat kun jij doen om ons te helpen? 1) Stem op careerwise.nl via www.websitevanhetjaaar.nl (en maak kans op een iPad of Digitale Camera),  2) Steun ons door een berichtje op je online profiel(en) te plaatsen, zoals Stem op careerwise.nl voor ‘Website van het Jaar’ via http://bit.ly/d4aslQ … enne… als je een briljant idee hebt hoe we op andere manieren stemmen kunnen verzamelen… we horen het natuurlijk graag. Alvast bedankt!!!

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'May we have your votes please'?