Meedoen is een must #ROTCYP

De Young Professionals van Delta Lloyd mogen bij een Zeilevenement als de Race of the Classics natuurlijk niet ontbreken. Vier teamcaptains stellen zich voor op Careerwise en vertellen hoe zij en hun team van 36 Young Professionals zich voorbereiden op de Rees.

teamcaptains DeltaLloyd ROTCYP Careerwise

Voordat we jullie meenemen in ons verhaal, stellen we ons graag als teamcaptains even voor en vertellen daarmee wat over ons werk en onze achtergrond. Van links naar rechts:

  • Joyce van Heijningen: ik ben management trainee en momenteel teamleider binnen het Particulier Levenbedrijf. Als leidinggevende ben ik verantwoordelijke voor de aansturing van een operationeel team in de back office.
  • Annemiek Leijenaar: ik ben werkzaam als assistent controller binnen de Leven Divisie, waarbij ik mij voornamelijk bezig houdt met het opstellen en analyseren van managementinformatie rapportages.
  • Leonie Reuvers: ik ben werkzaam als junior associate in het treasury team, waar ik als personal assistent van de Director Treasury coördinerende werkzaamheden verricht binnen de afdeling en als juridisch adviseur betrokken ben in een project.
  • Rutger van den Engel: ik ben werkzaam op de commerciële divisie voor het merk OHRA waar ik mijn klantgerichte focus tot uiting kan brengen in het optimaliseren van de customer experience.

Meedoen is een must

Zelf doen we voor de derde (Joyce & Annemiek) of tweede keer mee aan deze fantastische Rees. Super enthousiast geworden door vorige edities konden we niet wachten om het stokje over te nemen van de teamcaptains van vorig jaar. Al sinds april zijn we bezig met de voorbereidingen.

We zijn natuurlijk niet alleen

Ons team telt 36 deelnemers en allemaal hebben zij een eigen taak in hun commissie. De commissies houden zich bijvoorbeeld bezig met PR, social, branding of fashion (het is belangrijk om goed voor de dag te komen natuurlijk!). Waarschijnlijk hebben jullie al van ze gehoord, via onze #Zeilfie challenge, op onze facebook pagina of via ons Instagram account. Houd deze de komende weken goed in de gaten, onze mensen hebben zeker nog meer moois in petto…

Nu al trots

Waar we als teamcaptians nu al trots op zijn is dat we samen met onze deelnemers de Rees hebben kunnen aangrijpen om een paar mooie maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Samen met Plastic Whale hebben wij plastic gevist uit de Amsterdamse grachten, voor een schoner Amsterdam. Onze kernploeg zeiler Dorian van Rijsselberghe doet dit met zijn Foundation Plastic Soup wereldwijd. Op 9 oktober zullen wij ons samen met de deelnemers actief inzetten voor de Stichting Sailwise. SailWise biedt betaalbare watersportmogelijkheden voor mensen met een beperking of chronische aandoening.

Groepsfoto Team DeltaLloyd ROTCYP Careerwise

Als grootste watersportverzekeraar van Nederland vinden wij het belangrijk dat iedereen van watersport kan genieten. Samen met de deelnemers kunnen wij zo een mooi steentje bijdragen aan het toegankelijker maken van de watersport. Maar natuurlijk kunnen ook wij nu al niet meer wachten tot het tijd is om aan boord te gaan van ons schip de Wylde Swan. Wil je ook meedoen aan de #Zeilfie challenge en meer lezen van wat wij doen, volg ons dan via Facebook en Twitter. Tot 14 oktober, Ahoy! Teamcaptains Delta Lloyd

Tags: ROTCYP
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Meedoen is een must #ROTCYP'?