Niets is noestiger dan met een platbodem de Noordzee afstuiten #ROTCYP

Na zijn master Natuurwetenschappen en Innovatiemanagement aan de Universiteit van Utrecht is Brundt Froeling (27) gestart als Junior Business Consultant bij Accenture. In zijn vrije tijd doet hij aan triatlons, hockey, biertjes drinken op het terras en houdt hij ook nog tijd over om te zeilen. Want: er is niets leuker dan met een platbodem de Noordzee afstuiteren. Voor Careerwise vertelt Brundt over zijn werk en deelname aan de Race of the Classics for Young Professionals.

Junior Business Consultant

Brundt FroelingMomenteel houd ik mij als Junior Business Consultant bezig met een kostenbesparingsopdracht bij een olie- en gasmultinational. In een team van jonge Accenture-collega’s werk ik aan het inzichtelijk maken van uitgaven, procesoptimalisatie en het formuleren van strategische doelen. Naast mijn project bij de klant ben ik veel bezig met externe projecten. Zo organiseer ik bij Accenture een groot strandfeest in Scheveningen, verschillende congressen, borrels en bootcampsessies. Ik vind het leuk om met verschillende activiteiten bezig te zijn, omdat het lekker afwisselend is en je veel nieuwe mensen leert kennen.

Gelukkig is er tijd om te zeilen

In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport. Ik bereid me momenteel voor op een triatlon. Naast zwemmen, fietsen, hardlopen en hockey zit ik ook weleens met een lekker biertje op het terras in de zon. Gelukkig is er tijd over om te zeilen! Na vele mooie zeiljaren in Friesland bij zeilschool ’t Vossenhol heb ik de laatste jaren met vrienden als schipper op de Middellandse Zee gevaren.  Op het water drijven met 35 graden om vervolgens af te meren op Paxoi is leuk, maar er is natuurlijk niets noestiger dan met een platbodem de Noordzee afstuiteren.

Nieuwe vrienden

Het harde werken, het teamgevoel, verbroedering, de overdaad aan energie, het zeilen, de competitie: het zijn al die dingen die de Race zo’n fantastische ervaring maken. Ik weet nog goed dat door de Rees in 2008 mijn top drie van beste ervaringen er plotseling totaal anders uit zag. Toen mij werd gevraagd of ik interesse had om de ROTCYP te organiseren, hoefde ik dus ook niet lang na te denken! De voorbereidingen zijn in volle gang en ik kijk heel erg uit naar 13 oktober. Op een fantastische week!

Tags:
Vraag van de maand
Ik wissel graag met iemand van gedachten als ik mij onzeker voel of ergens over twijfel.Deel je antwoord en bekijk de resultaten:
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Niets is noestiger dan met een platbodem de Noordzee afstuiten #ROTCYP'?