fbpx

Op koers naar Engeland

Sandra_Pronk_Careerwise

Sandra Pronk (25) studeerde Bedrijfskunde en Human Resource Management in Groningen. Ze werkt als campus recruiter. Momenteel neemt ze deel aan de Race of the Classics for Young Professionals (#ROTCYP). Op Careerwise deelt ze haar belevenissen.

Het besluit is gevallen: Engeland!

Het is inmiddels de ochtend van de rees. Ik merk dat de verwachtingen hoog gespannen zijn. Alle boten worden klaar gemaakt voor vertrek. Uiteraard probeert elk team zijn boot zo veel mogelijk te pimpen in de huisstijl van zijn bedrijf; vlaggen, zitzakken, blowtubes, niets is te gek.

cursusje zeilen met stoepkrijt
Cursus zeilen en tuigage

Handicap

De spanning en concurrentie zijn ondertussen goed zichtbaar. Nu ons schip, de Wylde Swan, een zware handicap toegewezen heeft gekregen en we weten dat we naar Engeland gaan, komt de wil om te presteren (en te excelleren) ;-) pas echt bovendrijven. Onze eindtijd gaat vermenigvuldigd worden met een factor tussen 1,014 en 1,089, afhankelijk van de wind. Daar waar andere boten soms zelfs de factor 0,770 mogen gebruiken! Betekent dat wij dus alle zeilen bij moeten zetten om als eerste in Ipswich te eindigen.

TeamDeltaLloyd_ROTCYP_Careerwise
Ons team tijdens het uitvaren

Mooie Avonturen

Waarschijnlijk begint niet iedereen helemaal fit aan de strijd. Gisteren was namelijk de eerste borrel. 600 Young Professionals, allemaal in hun bedrijfspolo’s, zochten naar samenwerking of zweepten juist de strijd wat verder op! We hebben de eerste mooie avonturen al beleefd. Zo blijkt het slapen in een hangmat toch lastiger dan gedacht en is de vloer ook iets harder… Ook is het eerste slachtoffer van zeeziekte al gevallen, zelfs nog voordat we uitgevaren zijn!

Sandra_Pronk_Delta_Lloyd_ROTCYP
Ikzelf aan het presteren

We zoeken dus nu de grenzen al op. Het belooft een mooie strijd te worden. Team Delta Lloyd is er in ieder geval klaar voor!

Lees alle blogs van Sandra over haar belevenissen tijdens de Rees.

Tags: , ,
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu