Op koers naar Engeland

Sandra_Pronk_Careerwise

Sandra Pronk (25) studeerde Bedrijfskunde en Human Resource Management in Groningen. Ze werkt als campus recruiter. Momenteel neemt ze deel aan de Race of the Classics for Young Professionals (#ROTCYP). Op Careerwise deelt ze haar belevenissen.

Het besluit is gevallen: Engeland!

Het is inmiddels de ochtend van de rees. Ik merk dat de verwachtingen hoog gespannen zijn. Alle boten worden klaar gemaakt voor vertrek. Uiteraard probeert elk team zijn boot zo veel mogelijk te pimpen in de huisstijl van zijn bedrijf; vlaggen, zitzakken, blowtubes, niets is te gek.

cursusje zeilen met stoepkrijt
Cursus zeilen en tuigage

Handicap

De spanning en concurrentie zijn ondertussen goed zichtbaar. Nu ons schip, de Wylde Swan, een zware handicap toegewezen heeft gekregen en we weten dat we naar Engeland gaan, komt de wil om te presteren (en te excelleren) ;-) pas echt bovendrijven. Onze eindtijd gaat vermenigvuldigd worden met een factor tussen 1,014 en 1,089, afhankelijk van de wind. Daar waar andere boten soms zelfs de factor 0,770 mogen gebruiken! Betekent dat wij dus alle zeilen bij moeten zetten om als eerste in Ipswich te eindigen.

TeamDeltaLloyd_ROTCYP_Careerwise
Ons team tijdens het uitvaren

Mooie Avonturen

Waarschijnlijk begint niet iedereen helemaal fit aan de strijd. Gisteren was namelijk de eerste borrel. 600 Young Professionals, allemaal in hun bedrijfspolo’s, zochten naar samenwerking of zweepten juist de strijd wat verder op! We hebben de eerste mooie avonturen al beleefd. Zo blijkt het slapen in een hangmat toch lastiger dan gedacht en is de vloer ook iets harder… Ook is het eerste slachtoffer van zeeziekte al gevallen, zelfs nog voordat we uitgevaren zijn!

Sandra_Pronk_Delta_Lloyd_ROTCYP
Ikzelf aan het presteren

We zoeken dus nu de grenzen al op. Het belooft een mooie strijd te worden. Team Delta Lloyd is er in ieder geval klaar voor!

Lees alle blogs van Sandra over haar belevenissen tijdens de Rees.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: , ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Op koers naar Engeland'?