fbpx

#ROTCYP: integreren, social media & #zeilfie #challenge

Bibi Haggenburg ROTCYP TeamBoskalis Careerwise

Bibi Haggenburg studeerde Vrijetijdmanagement op de NHTV in Breda. Als CRM Coördinator bij Dockwise(Onderdeel van Boskalis) werkt ze nauw samen met het Sales Team om het Sales Proces te ondersteunen en coördineren. Als deelnemer van TeamBoskalis is ze verantwoordelijk voor de PR en Social Media van TeamBoskalis voor de ROTCYP 2014.

‘Dan is de eer om het volgende blog te schrijven aan mij zeker?’ mailde ik onze Team Captain Marc gisteren, ik kreeg terug: ‘Hahahaha ja zeker!!’

Nog twee weken

Met nog zo’n twee weken te gaan op onze countdown zijn wij binnen de organisatie van Team Boskalis alle taken aan het verdelen om alles op tijd klaar te krijgen voor ons grote Race of the Classics avontuur. Om dit een beetje te stroomlijnen hebben we met de vier team captains van ons team (Marc, Bas, Stefanie en ik) allemaal een aantal hoofdtaken op ons genomen en verzamelen (lees: ronselen) wij collega’s om ons daarbij te helpen.

Social media, zeilfies en Yammer

Samen met ‘mijn’ groepje ben ik verantwoordelijk voor al onze communicatie, dat houdt in alle PR, Social Media, interne en externe berichten en ga zo maar door. Het bedenken van Team outfits voor het themafeest ‘Game of the Classics’ hebben we gretig aan ons lijstje toegevoegd en een blog schrijven kan dan natuurlijk ook niet ontbreken!

Boskalis ROTCYP Zeilfie Careerwise

Zeker de Social Media houdt me lekker bezig. ‘Even updaten’ is niet zo snel gedaan. Alle verschillende kanalen bijhouden resulteert in een lange checklist op mijn bureau. Naast Facebook en twitter zijn we met ons team ook de #zeilfie #challenge van Team Delta Lloyd aangegaan. We proberen onze bijdrage te leveren in de door Team Microsoft opgezette ROTCYP Yammer pagina.

Met voorsprong over de finish

Eerder had Marc het in zijn blog al over onze Safety Meeting. Inmiddels hebben we er ook een zeiltraining op zitten! Op een verassend mooie maandagavond hebben wij de Rottermeren onveilig gemaakt in zeven valkjes. In ieder valkje vier tot vijf teamleden, waarvan minimaal één ervaren zeiler. Na een uurtje oefenen (en #zeilfies maken) begon onze mini race, fanatiek als we waren ging het valkje waarin ik zat (toeval?) met grote voorsprong over de finish!

Integreren

Wat ik persoonlijk erg leuk vind aan deelnemen aan ‘De Rees’ is dat je niet alleen je collega’s maar ook het bedrijf waarvoor je werkt een stuk beter leert kennen. Ik werk zelf voor Dockwise in Breda dat in 2012 overgenomen is door Boskalis. We gaan binnenkort verhuizen naar het hoofdkantoor in Papendrecht en in dat kantoor zitten ook de meeste andere ‘Team Boskalis’ collega’s. Eerst kende ik bijna niemand in Papendrecht, nu zie ik opeens overal bekende gezichten! Ons team is ook expres samengesteld uit collega’s van verschillende divisies en afdelingen. Door met iedereen te spreken over de werkzaamheden en de projecten waaraan zij werken voor Boskalis leer je snel alle kanten van het bedrijf kennen. We zijn nog niet aan boord gestapt, maar het integratiedoel van de deelname aan de Rees is, wat mij betreft, al grotendeels bereikt!Boskalis ROTCYP Careerwise

Tags: ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over '#ROTCYP: integreren, social media & #zeilfie #challenge'?