Samen het beste eruit halen

Gerda Vis en Sjaak Mulder werken als Operations & Supply Chain trainee bij Royal FrieslandCampina. Binnenkort nemen zij deel aan de Race of the Classics for Young Professionals. Op Careerwise stellen zij zichzelf voor en vertellen hoe zij het beste eruit halen bij de wereldspeler in het produceren van zuivel met waardevolle voedingsstoffen én tijdens de Rees.

Wereldwijd vraag en aanbod afstemmen

Gerda Vis FrieslandCampina Careerwise ROTCYPVorig jaar ben ik begonnen als trainee Operations & Supply Chain. Na een jaar een opdracht te hebben vervuld als business analist/projectleider op de afdeling Boter en Melkpoeder ben ik dit jaar begonnen binnen het Plan & Deliver team van Corporate Supply Chain. Als Deployment Manager ben ik medeverantwoordelijk voor de wereldwijde afstemming tussen de vraag uit de markt en de aanbodcapaciteit binnen FrieslandCampina om optimale uitlevering van producten richting de klant te kunnen garanderen.

Verpakkingsplan voor de Edam Ballen

Sjaak Mulder FrieslandCampina Careerwise ROTCYPOok ik ben trainee Operations & Supply Chain alleen ben ik voor mijn eerste opdracht op een Operating Company (OpCo) begonnen. Ik ben sinds vorig jaar september werkzaam als verpakkingsplanner in Leerdam. In Leerdam veredelen en verpakken wij kaas. Als verpakkingsplanner maak ik elke week het productieplan en verpakkingsplan voor de Edam Ballen. Met deze planning probeer ik zo goed mogelijk te voldoen aan de vraag van de klanten verspreid over de wereld.

Het beste uit zuivel halen

FrieslandCampina is een coöperatie wat betekent dat het bedrijf van en voor onze boeren is. Wij proberen met ongeveer twintigduizend medewerkers elke dag de melk die onze boeren leveren zo goed mogelijk om te zetten in toegevoegde waarde voor miljoenen consumenten over de hele wereld. Dit doen wij vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort, het nieuwe R&D centre in Wageningen en natuurlijk de OpCo’s en (sales)kantoren wereldwijd. Hier wordt in multidisciplinaire teams gekeken hoe we het meest uit zuivel kunnen halen.

Veilig thuiskomen

Wij hechten binnen FrieslandCampina veel waarde en belang aan veiligheid. Iedere werknemer heeft het recht om veilig thuis te komen na een dag werken binnen ons bedrijf. Zo heeft Sjaak’s traineegroep de afgelopen maanden bijvoorbeeld druk gewerkt aan een business case over Safety die hij vorige week aan de board mocht presenteren. Dat geeft een gevoel van waardering en laat ook de betrokkenheid van de top van het bedrijf bij dit onderwerp zien.
Team FrieslandCampina ROTCYP Careerwise Vlag

Veiligheid altijd op nr. 1

Voor FrieslandCampina is het garanderen van de veiligheid van de deelnemers aan de Race of the Classics for Young Professionals een vereiste om deel te nemen. We doen er alles aan en betrekken ons hele team om te zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar verantwoordelijkheden met betrekking tot veiligheid.

Het aftellen is begonnen, wij hebben er zin in!

Om te zorgen dat wij volledig beslagen ten zee komen bij de Race of the Classics for Young Professionals organiseren we binnenkort ook nog een trainingsdag. Daarbij hijsen we alvast een keer de zeilen op de Loosdrechtse plassen. Wil je alles te weten te komen over dit uitje en wat wij als team nog meer doen? Volg ons dan op Facebook en Twitter om niets van onze reis te missen!

Gerda & Sjaak

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Samen het beste eruit halen'?