Team Philips wint Race of the Classics voor Young Professionals 2017 #ROTCYP

De Young Professionals van Philips hebben voor het tweede jaar op rij de Race of the Classics voor Young Professionals gewonnen. Uniek is dat zij tegelijk de felbegeerde Exposure Award in de wacht sleepten. Door de dubbele winst met hun schip de Pedro Doncker, kunnen de Young Professionals van Philips rekenen op gegarandeerde deelname aan de volgende editie van de Race of the Classics.

Eén team, twee awards

Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
>> Voor (HR-)professionals <<
Team Philips zette tijdens de wedstrijdrakken gemiddeld de snelste tijd neer en liet daarmee het team van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, en team PriceWaterhouseCoopers achter zich. Teamcaptain Jan Schulte laat weten dat zijn team er eigenlijk al een beetje op rekende dat ze voor beide awards in aanmerking zouden komen. We hebben heel veel social media-aandacht gehad door onze acties tijdens de eerste dag en we hadden ervaren schippers aan boord. Maar we wisten niet zeker of de organisatie het zou aandurven, één team twee prijzen geven, aldus Jan.

De #Race was op Instagram goed te volgen

Harde wind

De rees eindigde zondagmiddag met een zonnige tocht over het IJ, terwijl de officiële start van de race woensdag nog uitgesteld moest worden vanwege het slechte weer. De schepen vertrokken dit jaar daardoor pas op donderdag vanuit de Veerhaven in Rotterdam. Team Philips maakte zich de eerste dag al populair door op hun schip met airfryers en koffieautomaten voor de lunch te zorgen en door een silent disco te organiseren tijdens het kadefeest ’s avonds. Team Heineken kreeg een eervolle vermelding tijdens de prijsuitreiking omdat zij in totaal drieduizend biertjes aanboden aan de deelnemers.

Romantiek aan boord

Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
>> Voor (HR-)professionals <<
Ghislaine Botden van de organisatie van de Race of the Classics vertelt dat ondanks de latere start de editie van de race zeer geslaagd is: Tijdens officiële races vormden wij met de organisatieboot de start. Alle schepen moeten dan langs ons varen. Ze proberen tot het laatst nog elkaars wind te pakken. Dat zijn echt fantastische momenten. Vooral de sfeer in de teams maakt volgens Ghislaine de race bijzonder: Er is een marifoon wedstrijd georganiseerd en dat werd al gauw een vermakelijke chaos. Een jongen van de boot van Rabobank heeft toen een meisje van het Shell-team mee uitgevraagd, via de marifoon. Zij moest daar nog even over nadenken, zei ze. Op de bol.com-boot was meer succes, daar is iemand ten huwelijk gevraagd. 

Binnenvaren met feest

Nadat alle schepen zondag waren binnengelopen in Amsterdam, eindigde de race of the classics voor Young Professionals met een groot feest op de kade met collega’s, vrienden en familie. En daarmee het grootste Young Professional evenement er voor dit jaar op. Op naar volgend jaar!

#ROTCYP @Instagram

Careerwise – trainers voor Young Professionals – is sinds 2010 trots partner van de Race of the Classics voor Young Professionals. 

[contact-form-7 id=”38957″ title=”E-book Wat geweldige teams anders doen”]
Tags: Ambitie en succes, Future Leaders, Netwerken, Personal Branding, ROTCYP
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Team Philips wint Race of the Classics voor Young Professionals 2017 #ROTCYP'?