Teambuilding hangend over een zeerailing

ROTCYP_KickOff_2012

Op 10 oktober valt het startschot van de Race of the Classics for Young Professionals (#ROTCYP). Careerwise filmde ‘behind the scenes’ hoe de teams kennismaakten, terwijl de Team Captains werden gebriefd over hun klassieke zeilschip, organisatie, veiligheid, kou, zeeziekte, de wedstrijd en meer.

23 jaar geleden, in 1989, bedachten twee studenten achter de bar van hun studentenhuis “De Rees”. Inmiddels kent de Rees jaarlijks twee edities waarbij vrijwel de gehele Klassieke Zeilvloot die Nederland rijk is uitvaart. Studenten vormen de bemanning tijdens het evenement in het voorjaar. In het najaar wordt het roer overgenomen door high potentials van 24 Nederlandse topbedrijven.

Met Engeland als doel worden diverse wedstrijdrakken gevaren waarbij de Young Professionals strijden om de felbegeerde Cup die vorig jaar werd gewonnen door Team ABN AMRO. Maar ook is er evenals vorig jaar de Media Award. Het team dat on- en offline de meeste aandacht weet te trekken, wint een donatie voor de klassieke zeilboot waar ze op meevaren.

Bekijk het videoverslag van de Rees van vorig jaar en blijf op de hoogte van de ROTCYP 2012 via Facebook of de Careerwise updates.

Tags: ROTCYP, Werkplezier
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Teambuilding hangend over een zeerailing'?