VideoExperts_online_video_productie

Bedrijfsvideo laten maken – versterk je arbeidsmarktcommunicatie met online video

Speciaal voor bedrijven die zich willen richten op studenten, starters en young professionals produceert Careerwise online bedrijfsvideo’s, evenementvideo’s en portretten.

Onze focus ligt op arbeidsmarktcommunicatie. We vertellen graag verhalen die het delen waard zijn.

Werkwijze om uw online video te laten maken

  1. We identificeren samen ‘stuff worth sharing’, bijvoorbeeld om uw employer brand te versterken.
  2. Wij vertellen uw verhaal in beeld en geluid: verfrissend, realistisch en enthousiast.
  3. Advies bij plaatsing: op uw eigen site, YouTube, social media.

Uw authentieke boodschap verspreid zich daarna gemakkelijk onder uw doelgroep via internet, social media en Careerwise.nl.

Voorbeelden

Interesse of benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem contact op via matthijs [at] careerwise.nl.

Online video laten maken door VideoExperts - Matthijs Hamster

Matthijs Hamster produceerde TV programma’s en won een Emmy Award. Als Business Director bij Endemol had hij de zakelijk leiding over o.a. BigBrother, AllYouNeedIsLove en De Grote Donorshow. “Authentieke verhalen vertellen is onze kracht. Met Careerwise doen we dat via online video. Onmisbaar in de arbeidsmarktcommunicatie mix.”

Aansprekende online video laten maken

Careerwise is sinds 2010 ‘official mediapartner’ van de Race of the Classics for Young Professionals. Justin Tans namens de organisatie: “De bezoekersaantallen naar onze website verdubbelden in het jaar dat we met Careerwise de video produceerden. De verhoogde betrokkenheid van deelnemers en hun achterban bij de Race was voelbaar”.

Wat deden we om dit te bereiken:

  1. Media strategie opgesteld gericht op de Young Professional doelgroep
  2. Careerwise produceerde aansprekende content (foto, video en webredactie)
  3. Speciale portal ingericht op Careerwise.

In opdracht van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs produceerde Careerwise drie portretten van genomineerde ingenieurs: Wat houdt je werk in, wat is je passie en waarom zou jij Ingenieur van het Jaar moeten worden? Bovenstaande korte teaser is gebruikt om het evenement rondom de verkiezing van Ingenieur van het Jaar aan te kondigen.

Natalia Memeo namens de opdrachtgever: “Ik wil het Careerwise team bedanken voor het snelle en goede werk dat is verricht. Ik zal aan Careerwise denken wanneer we in de toekomst films nodig hebben.”

Van High-Quality tot Low-Cost online video laten maken

Geïnspireerd door de Linda-app, creëerde Careerwise de Online Video Peptalk: Een loopbaanspecialist of droombaanguru komt met een korte oppepper voor de doelgroep.


Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...