Coaching: Young Professionals & Millennials

Op papier heb je het fantastisch voor elkaar, maar toch mis je een gezonde dosis voldoening en tevredenheid. Of misschien vind je het tijd voor een volgende stap maar weet je niet hoe. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! Gelukkig helpen de Careerwise coaches je weer op weg! Dit kan 1-op-1 of via een van onze groepscoaching programma’s zoals onze Persoonlijk Leiderschap Reis. Het resultaat van coaching betekent een grote stap richting jouw ideale leven. De exacte uitkomst is voor iedereen anders omdat je werkt aan je persoonlijke vragen, obstakels en oplossingen. Al onze coaches zijn uitgekozen op hun bewezen bekwaamheid en hun interessante persoonlijkheden. Zo kunnen wij met overtuiging een goede match beloven tussen jou en de coach.

Wat is coaching?

Coaching is een duurzaam process dat met name draait om jouw persoonlijke groei. Deze vorm van professionele begeleiding biedt een veilige omgeving waar je gelijkwaardig ondersteunt wordt in het behalen van je eigen doelen. Een coachingsgesprek komt altijd van twee kanten en beide partijen zijn verantwoordelijk voor de uiteindelijk uitkomst van deze gesprekken. Het is aan jou om tijdens het gesprek vragen te stellen en aan de coach om je uit te dagen. Aan de hand van de gestructureerde behandeling van de coach zullen deze interacties leiden tot het concrete doel dat in de eerste sessie al bepaald wordt. Deze stapsgewijze aanpak zorgt voor veel duidelijkheid over verwachtingen.

 

maandagochtend

 

Wat is coaching niet?

Een coach is heel veel dingen niet, maar vooral geen therapeut. Toch kunnen de werkwijzen soms overeenkomen of gaat een coachee bij zowel een therapeut als een coach langs. Het verschil zit hem in de sterkte van de klachten in combinatie met het doel wat je voor ogen hebt. Bij therapeuten gaat het vaak over zwaardere problematiek waar een (medisch) professional vereist is en wordt geprobeerd om je vanuit een benarde situatie weer naar een gemiddeld leven te krijgen. Je kunt hier denken aan trauma’s en psychische klachten. Een coach probeert juist coachees het meeste uit je leven te laten halen. Coaching is dus een praktisch aanpak in de richting van positieve doelen.

Soorten Coaching

Burn-out Coach Careerwise Millennials Young Professionals

Zit je tegen een burn-out aan of heb je er een te pakken (doe de burn-out test)? Samen met een burn-out coach zorg je er voor dat je jouw burn-out voorblijft of zo goed mogelijk uitkomt. Jullie zetten samen de reorganisatie van je leven stapsgewijs in gang, zodat je voldoende herstelt met zicht op een langdurig resultaat: de balans in je leven terugvinden, meer voldoening en meer rust.

Loopbaan Coaching voor millennials en young professionals

Ervaar je belemmeringen in je functie, werk of studie? Een loopbaancoach helpt je terug op het juiste pad zodat je weer energie uit je werk haalt. Weet je niet precies wat je wilt of weet je niet hoe je het wilt bereiken? Op elke vraag kom je samen met je coach tot een passend en zeer persoonlijk antwoord. Niemand is immers hetzelfde. Vanuit je drijfveren en kernkwaliteiten ontdek je waar je krachten liggen om zo vol moed je carrière voort te zetten.

Careerwise Life Coach millennials young professionals

Heb jij ook dat gevoel dat er meer uit het leven te halen valt? Wil jij volle kracht vooruit? Life coaching helpt je met het ontdekken van jouw kern-identiteit. Wat drijft jou? Wat maakt jou gelukkig? Vervolgens is het tijd voor actie en zal je er achter komen hoe je deze bevindingen direct opneemt in je dagelijkse routine.

Onze coaches…

Marcelle

Marcelle Arriëns verdiept zich al jaren in starters en young professionals. Ze weet als geen ander welke thema’s er spelen. Vragen waarmee je bij haar terecht kunt, zijn: imperfectie & fouten durven maken, weten wat je wilt, je talent benutten, impact hebben, kwetsbaarheid & zelfliefde, niets doen & balans vinden, betekenisvol zijn en regie nemen over je groei. Na haar opleiding dramatherapie volgde zij meerdere trainers- en coachingsopleidingen (NOBCO).

Heleen

Heleen Esser brengt je in beweging om je bezieling en eigen(wijs)heid te ontwikkelen. Ze zorgt ervoor dat je niet op je 70e zegt: had ik maar. Ze zegt liever: doe het NU. Noem haar een: loopbaan-coach, schop-onder-je-kont-coach, life-coach, droombaan-coach, effectiviteits-coach, persoonlijk-leiderschap coach… In haar gesprekken helpt ze je dátgene te vinden waar je ogen van gaan twinkelen. Ze maakt je bewust van jouw kracht en helpt je concreet te maken hoe je dit zo effectief mogelijk kunt inzetten in je werk en je leven.

Otteline

Otteline Asselbergs Coach CareerwiseOtteline Asselbergs is gespecialiseerd in de loopbaanvraagstukken van young professionals. Ze heeft inmiddels honderden young professionals begeleid. Variërend van waar ben ik goed in en hoe vind ik een leuke baan, tot aan het vergroten van zelfvertrouwen en overwinnen van een burn-out. Otteline is tevens auteur van het praktische loopbaanboek Hoe vind ik de baan die bij mij past? Kenmerkend voor Otteline als coach is: eerlijk, gevoelig, doel-resultaatgericht, positief, kritisch, denken in mogelijkheden en betrouwbaar.

Jaantje

Jaantje Thiadens houdt van mensen en coacht het liefst vanuit haar Coach Cabin, een speciaal voor dit doel omgebouwd camperbusje. Jaantje laat je stilstaan bij jezelf en bij de invulling van je leven. Ze bezit de kwaliteit de kern te raken en op de essentie te coachen. Met enthousiasme geeft ze jou de tools om te bereiken wat je wilt. Denken en doen, weten en voelen, alles komt aan bod. Onderwerpen die Jaantjes coaching beschrijven: motiveren, leren doorzetten, inzicht krijgen in jezelf, minder stress, zelfkennis, regie nemen, effectief communiceren, omgaan met grenzen.

Sanne

Sanne Wurzer Coach CareerwiseSanne Wurzer is bedrijfs- en lifecoach, freelance blogger en auteur van onder andere Blonde Boeddha – een leeg blond hoofd, eindelijk!. Al van jongs af aan hield ze zich bezig met wat er nodig is om een tevreden en gelukkig mens te zijn. Om innerlijke rust te ervaren, blij te zijn met jezelf en je leven. Toch maakte ze na haar opleiding Journalistiek eerst de keuze om bij een multinational te gaan. Na verschillende trainingen en onder andere een opleiding Mensgericht Coachen wist ze het zeker: ze zegde haar baan op en starte haar fulltime praktijk als lifecoach.

Yvonne (e-coach)

Yvonne Dam is trainer en coach. Ze helpt jou om meer tijd en energie te creëren zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet in je leven en je carrière. Embrace Life is haar motto en de naam van haar programma. Haar doel: jou laten zien dat je goed genoeg bent zoals je bent, zodat je echt van jouw leven kunt genieten!

Matthijs

Matthijs is oprichter van Careerwise en werkt al sinds 2009 met de Young Professional doelgroep. Vier keer leidde hij het Young Professional onderzoeksteam en is daardoor expert als het gaat om millennials & werk. Naast zijn studie Economie was hij al jong CWO Opleider en coachte hij jong talent binnen de zeilsport wereld. Na veel trainingen en opleidingen volgt Matthijs momenteel de driejarige opleiding van Phoenix om zijn coachingsvaardigheden opnieuw verder te verdiepen en aan te scherpen. Hij gelooft dat de grootste levenslessen dichtbij liggen, voor je neus, in de praktijk van alle dag.

Telefonisch oriëntatie gesprek

Wil jij weten of coaching iets voor jou is? Vul dan hieronder het formulier in. We bellen je zo snel mogelijk terug en in het telefoongesprek kijken we of er een goede match is tussen jouw probleem en onze coaches. Snel, vrijblijvend en bovendien gratis!

*Door het inzenden houden we je voortaan op de hoogte van onze nieuwste trainingen: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).


Download de Whitepaper Millennials & Werk van Careerwise  
burn-out test voor millennials careerwise.nl

Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...