15 meest gestelde sollicitatievragen – careerwise young professionals

Young Professional Coaching

Hoe vind ik een coach die bij mij past? Als deze vraag je bezig houdt, zit je goed bij Careerwise Young Professional Coaching! Of het nu gaat om een loopbaancoach, life-coach, coaching bij burn-out, reïntegratie, in real life, of een e-coach. Wij helpen je vrijblijvend aan de coach die echt het beste bij jou past.

Vul hieronder het formulier in of bel nu met Careerwise. Binnen een week stellen we je voor aan een passende coach. Het voorstellen is helemaal vrijblijvend en als je kiest in zee te gaan met de Careerwise coach geldt: niet goed geld terug!

Jij staat centraal

Onder begeleiding van een gespecialiseerd trainer-coach ga je in één sessie aan de slag met jouw persoonlijke coachvraag. Vraagstukken waarmee je aan de slag wilt, kunnen betrekking hebben op meerdere levensgebieden, zoals bijvoorbeeld:

 • wonen
 • werk
 • relaties
 • zingeving
 • … en meer

Hierna beslis je zelf of je nog eens wilt afspreken, behoefte hebt aan meerdere sessies (aantrekkelijke pakketprijs) of het hier eerst even bij laat.

Resultaat

We garanderen groei op persoonlijk of professioneel gebied. Na afloop:

 • ben je weer in contact met jezelf en je eigen antwoorden
 • heb je helderheid gekregen in je gedachtenspinsels
 • ervaar je rust en overzicht
 • voel je je weer geïnspireerd en energiek
 • ben je aangezet om concrete vervolgstappen te zetten

Praktisch & prijs

 • Tijd: deze wordt in overleg met jou vastgesteld. De 1-op-1 coaching duurt zo’n anderhalf uur.
 • Investering: €85,- (vanaf prijs afhankelijk van je vraag en de coach)
 • Niet goed = geld terug!

Voorbeelden van onze coaches…

Marcelle Arriëns

 Marcelle-Arriens-young-professional-coach-careerwiseMarcelle Arriëns verdiept zich als trainer en coach al jaren in starters en young professionals. Na haar opleiding dramatherapie volgde zij diverse trainers- en coachingsopleidingen (NOBCO). Ze heeft als missie om persoonlijke ontwikkeling makkelijker en leuker te maken. Vanuit Cre-acting werkt ze daarnaast als (trainings)acteur. Bij stichting 4YoungPeople is ze de afgelopen drie jaar verantwoordelijk voor alle inhoud & kwaliteit. Hiervoor werkte ze als theaterdocent om theaterspel als ontwikkelmethode in te zetten.

Heleen Esser

Heleen Esser brengt je in beweging om je bezieling en eigen(wijs)heid te ontwikkelen. Ze zorgt ervoor dat je niet op je 70e zegt: had ik maar. Ze zegt liever: doe het NU. Noem haar een: loopbaan-coach, schop-onder-je-kont-coach, life-coach, droombaan-coach, effectiviteits-coach, persoonlijk-leiderschap coach… In haar gesprekken helpt ze je dátgene te vinden waar je ogen van gaan twinkelen. Ze maakt je bewust van jouw kracht en helpt je concreet te maken hoe je dit zo effectief mogelijk kunt inzetten in je werk en je leven.

Otteline Asselbergs

 Otteline Asselbergs is oprichter van Young People Coaching, een coachingspraktijk die is gespecialiseerd in de loopbaanvraagstukken van young professionals. Ze heeft inmiddels honderden young professionals begeleid. Variërend van ‘waar ben ik goed in’ en ‘hoe vind ik een leuke baan’, tot aan het vergroten van zelfvertrouwen en overwinnen van een burn-out. Otteline is tevens auteur van het praktische loopbaanboek ‘Hoe vind ik de baan die bij mij past?’ Kenmerkend voor Otteline als coach is: eerlijk, gevoelig, doel-resultaatgericht, positief, kritisch, denken in mogelijkheden en betrouwbaar. Een Careerwise coachsessie met Otteline vindt plaats vanuit Oudewater (ligt tussen Gouda en Woerden in) en is gebaseerd op haar ‘Frisse Blik Sessie‘.

Jaantje Thiadens

 Jaantje Thiadens houdt van mensen en werkt vanuit haar eigen praktijk Het Leerpunt. Ze ziet graag de kwaliteit van leven groeien door anderen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Jaantje laat je stilstaan bij jezelf en bij de invulling van je leven. Ze bezit de kwaliteit de kern te raken en op de essentie te coachen. Met enthousiasme, open, doelgericht, motiverend en flexibel geeft ze jou de tools om te bereiken wat je wilt. Denken en doen, weten en voelen, alles komt aan bod. Onderwerpen die Jaantje haar coaching beschrijven: motiveren, leren doorzetten, inzicht krijgen in jezelf, minder stress, zelfkennis, regie nemen, effectief communiceren, omgaan met grenzen. Een  Careerwise coachsessie met Jaantje vindt plaats in Amersfoort.

… en we hebben nog veel meer coaches gespecialiseerd in young professionals. We brengen je graag in contact.

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in:


Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...