fbpx

Coaching: Young Professionals & Millennials

Op papier heb je het fantastisch voor elkaar, maar toch mis je een gezonde dosis voldoening en tevredenheid. Of misschien vind je het tijd voor een volgende stap maar weet je niet welke. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! De Careerwise coaches helpen je weer op weg. Coaching kan 1-op-1 of bij een van onze groepscoaching programma’s zoals de Persoonlijk Leiderschap Reis. Het resultaat van coaching betekent een grote stap richting jouw ideale leven. De exacte uitkomst is voor iedereen anders omdat je werkt aan je persoonlijke vragen, obstakels en oplossingen. Al onze coaches zijn uitgekozen op hun bewezen bekwaamheid, unieke persoonlijkheid en ervaring met de millennial-doelgroep. Zo kunnen wij met overtuiging een goede match beloven tussen jou en de coach.

Wat is coaching?

Coaching is een duurzaam proces dat draait om jouw persoonlijke groei. Deze vorm van professionele begeleiding biedt een veilige omgeving waarin je gelijkwaardig wordt ondersteund in het behalen van je eigen doelen. Een coachingsgesprek komt altijd van twee kanten en beide partijen zijn verantwoordelijk voor de uiteindelijk uitkomst. Het is aan de coach om jou uit te dagen en aan jou om tijdens het gesprek vragen te stellen. Aan de hand van de gestructureerde behandeling van de coach zullen deze interacties leiden tot een concreet doel dat al in de eerste sessie bepaald wordt. Deze stapsgewijze aanpak zorgt voor duidelijkheid over verwachtingen.

Coaching voor millennials
careerwise-project-gelukt-persoonlijk-leiderschap-lr-project-gelukt-high-res-54

Wat is coaching niet?

Een coach kan veel voor jou betekenen in je persoonlijke proces, maar een coach is geen therapeut. Toch kunnen de werkwijzen soms overeenkomen of gaat een coachee bij zowel een therapeut als bij een coach langs. Het verschil zit hem in de sterkte van de klachten in combinatie met het doel wat je voor ogen hebt. Een therapeut wordt meestal ingezet bij zwaardere problematiek waarbij een (medisch) professional is vereist. Je kunt daarbij denken aan trauma’s en psychische klachten. Een coach helpt jou om het meeste uit het leven te halen, door vragen te stellen en met je mee te denken. Coaching is dus een praktisch aanpak in de richting van positieve doelen.

Soorten coaching

Heleen Esser

Heleen Esser brengt je in beweging om je bezieling en eigen(wijs)heid te ontwikkelen. Ze zorgt ervoor dat je niet op je 70ste zegt: had ik maar… Ze zegt liever: doe het NU! Noem haar een loopbaan-coach, schop-onder-je-kont-coach, life-coach, droombaan-coach, effectiviteits-coach of persoonlijk-leiderschap coach. In haar gesprekken helpt ze je datgene te vinden waar je ogen van gaan twinkelen. Ze maakt je bewust van jouw kracht en helpt je concreet maken hoe je die inzet in je werk en je leven.

Otteline Asselbergs

Otteline Asselbergs is gespecialiseerd in de loopbaanvraagstukken van millennials. Ze heeft inmiddels honderden young professionals begeleid. Variërend van Waar ben ik goed in? en Hoe vind ik een leuke baan? tot aan het vergroten van zelfvertrouwen en overwinnen van een burn-out. Otteline is tevens auteur van het praktische loopbaanboek Hoe vind ik de baan die bij mij past? Otteline is als coach is eerlijk, gevoelig, resultaatgericht, positief, kritisch en betrouwbaar.

Jaantje Thiadens

Jaantje Thiadens houdt van mensen en coacht het liefst vanuit haar Coach Cabin, een speciaal voor dit doel omgebouwd camperbusje. Jaantje laat je stilstaan bij jezelf en bij de invulling van je leven. Ze weet je kern te raken en op de essentie te coachen. Met enthousiasme geeft ze jou de tools om te bereiken wat je wilt. Denken en doen, weten en voelen, alles komt aan bod. Wat je bij Jaantje kan leren? Motivatie, doorzetten, inzicht krijgen in jezelf, minder stress ervaren, regie nemen, effectief communiceren en omgaan met grenzen.

Sanne Wurzer

Sanne Wurzer is bedrijfs- en lifecoach, freelance blogger en auteur van onder andere Blonde Boeddha – een leeg blond hoofd, eindelijk!. Al van jongs af aan hield ze zich bezig met wat er nodig is om een tevreden en gelukkig mens te zijn. Om innerlijke rust te ervaren en om blij te zijn met jezelf en je leven. Toch maakte ze na haar opleiding Journalistiek eerst de keuze om bij een multinational aan het werk te gaan. Na verschillende trainingen en onder andere een opleiding Mensgericht Coachen wist ze het zeker – ze zegde haar baan op en startte haar fulltime praktijk als lifecoach.

Yvonne Dam

Yvonne Dam is trainer en coach. Ze helpt jou om meer tijd en energie te creëren zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet in je leven en je carrière. Embrace Life is haar motto en de naam van haar programma. Haar doel: jou laten zien dat je goed genoeg bent zoals je bent, zodat je écht van jouw leven kunt genieten!

Jochem Bukman gaat graag de verbinding aan. Of het nu tussen ingewikkelde onderwerpen in trainingen is of tussen mensen in coaching. Met een passie die al lang voor zijn studie psychologie aanwezig was, blijft persoonlijke ontwikkeling nog elke dag zijn drijfveer. Na een paar jaar een interne academie van horeca uitzender Mise en Place gerund te hebben, heeft hij zijn weg helemaal gevonden in het trainen en coachen van young professionals. Dit doet hij het liefst met oprechte aandacht, humor en praktische tools. Hiernaast is hij co-host van Kwartje de Podcast, waar hij graag kwartjes laat vallen.

Telefonisch oriëntatiegesprek

Wil jij weten of coaching iets voor jou is? Vul dan hieronder het formulier in. We bellen je zo snel mogelijk terug en in het telefoongesprek kijken we of er een goede match is tussen jouw probleem en onze coaches. Snel, vrijblijvend en bovendien gratis!Persoonlijk Leiderschap Reis header - Ankeren in een baai 2020 - young professional - persoonlijk opleidingsbudget
Persoonlijk Leiderschap betekent worden wie je bent en doen wat je écht wilt. Wat heb jij de wereld te brengen? Lees meer...
Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Coaching: Young Professionals & Millennials'?