Coaching voor Young Professionals

Jij wilt alles uit het leven halen: lekker shinen op je werk, leuke borrels aflopen, verdiende vakanties vieren en vrijwilligerswerk doen. Je houdt van groeien en ontwikkelen. Maar als je eerlijk bent voel je ook best vaak stress en druk. Jij werkt regelmatig over. Want als eenmaal iets op jouw bord ligt, maak je het af. En dat levert ook best eens paniek op.

Maar hoe kom je aan meer rust en ontspanning?

Marlien is coach bij Careerwise en helpt je om op je werk te kunnen knallen met voldoening, zelfvertrouwen en rust.

Boek een gratis Discovery Call

Wil je sparren over wat een goede volgende stap voor jou is, boek dan een discovery call: een gratis gesprek om je volgende stap te verkennen. Het doel is om elkaar te leren kennen, vragen te beantwoorden en een indruk te krijgen wat coaching voor jou kan betekenen. Dit gesprek brengt je duidelijkheid voor een volgende stap.

Het gesprek is vrijblijvend. Het doel is om je te helpen beslissen welke stap je wilt zetten.

Meer over coaching voor Young Professionals

Op papier heb je het fantastisch voor elkaar, maar toch mis je een gezonde dosis voldoening en tevredenheid. Of misschien vind je het tijd voor een volgende stap maar weet je niet welke. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! Het resultaat van coaching betekent een grote stap richting jouw ideale leven. De exacte uitkomst is voor iedereen anders omdat je werkt aan je persoonlijke vragen, obstakels en oplossingen. Al onze coaches zijn uitgekozen op hun bewezen bekwaamheid, unieke persoonlijkheid en ervaring met de millennial-doelgroep. Zo kunnen wij met overtuiging een goede match beloven tussen jou en de coach. Over onze favoriete twee coaches lees je hieronder alvast meer.

Wat is coaching?

Coaching is een duurzaam proces dat draait om jouw persoonlijke groei. Deze vorm van professionele begeleiding biedt een veilige omgeving waarin je gelijkwaardig wordt ondersteund in het behalen van je eigen doelen. Een coachingsgesprek komt altijd van twee kanten en beide partijen zijn verantwoordelijk voor de uiteindelijk uitkomst. Het is aan de coach om jou uit te dagen en aan jou om tijdens het gesprek vragen te stellen. Aan de hand van de gestructureerde behandeling van de coach zullen deze interacties leiden tot een concreet doel dat al in de eerste sessie bepaald wordt. Deze stapsgewijze aanpak zorgt voor duidelijkheid over verwachtingen.

Coaching voor millennials
careerwise-project-gelukt-persoonlijk-leiderschap-lr-project-gelukt-high-res-54

Wat is coaching niet?

Een coach kan veel voor jou betekenen in je persoonlijke proces, maar een coach is geen therapeut. Toch kunnen de werkwijzen soms overeenkomen of gaat een coachee bij zowel een therapeut als bij een coach langs. Het verschil zit hem in de sterkte van de klachten in combinatie met het doel wat je voor ogen hebt. Een therapeut wordt meestal ingezet bij zwaardere problematiek waarbij een (medisch) professional is vereist. Je kunt daarbij denken aan trauma’s en psychische klachten. Een coach helpt jou om het meeste uit het leven te halen, door vragen te stellen en met je mee te denken. Coaching is dus een praktisch aanpak in de richting van positieve doelen.

Over de Careerwise coaches

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers en coaches weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, de coachingsessies, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. We hebben een netwerk van meer dan twintig coaches en stellen er graag twee beter aan je voor:

Jochem Bukman gaat graag de verbinding aan. Of het nu tussen ingewikkelde onderwerpen in trainingen is of tussen mensen in coaching. Met een passie die al lang voor zijn studie psychologie aanwezig was, blijft persoonlijke ontwikkeling nog elke dag zijn drijfveer. Na een paar jaar een interne academie van horeca uitzender Mise en Place gerund te hebben, heeft hij zijn weg helemaal gevonden in het trainen en coachen van young professionals. Dit doet hij het liefst met oprechte aandacht, humor en praktische tools. Hiernaast is hij co-host van Kwartje de Podcast, waar hij graag kwartjes laat vallen.

Marlien Ligtenberg Coach

Marlien’s missie is om jou als young professional de leider van je eigen werkleven te maken. Zij begeleidt je naar het leveren van topwerk met een boel zelfvertrouwen. Haar expertise ligt in het omgaan met hoge verwachtingen, stress en time-management. Ze geeft 1-op-1 coaching en training. Daarmee helpt ze jou om te bloeien op werk en volop te genieten van het leven! Meer weten? Neem dan hier een kijkje.

LinkedIn
Instagram

Boek nu je gratis discovery call

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Coaching: Young Professionals & Millennials'?