Carrière

Je bent jong en je wilt carrière maken. Een geweldige carrière komt niet vanzelf, dus moet je aan de slag: solliciteren, netwerken, je ambities waarmaken… Rustig bouwen aan jouw carrière. Careerwise inspireert je op weg naar jouw droombaan.

Solliciteren

Sollicitatie tips, inspiratie voor een goed cv, meest gestelde sollicitatievragen… Solliciteren is spannend, maar ook leuk. Want welke nieuwe kans krijg jij op je pad?

Netwerken

Meestal draait het om het kennen van de juiste mensen. Soms heb jij die juiste mensen nodig, soms ben jij de juiste persoon voor iemand anders. Daarom hoef je niet bang te zijn om te netwerken: we helpen elkaar.

Werkplezier

Als jij plezier in je werk hebt, heb je een veel leuker leven. Dankzij werkplezier ervaar je minder stress, zie je meer kansen en huppel je door je werkdag heen.

Ambitie en succes

Je ambitie najagen en succes behalen: dat is het doel. Maar waar liggen jouw ambities en wat is succes voor jou?

Carrièreswitch

Je vindt je werk niet leuk. Steeds komt de gedachte op om ander werk te gaan doen. Compleet ander werk. Durf jij een carrièreswitch aan?

Droombaan

Heb jij een dramabaan of een droombaan? Een dramabaan kost je meer dan je lief is. Durf te dromen! Want jouw droom vormgeven, is de eerste stap naar jouw droom realiseren.

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Carrière'?