fbpx

Favoriete werkgevers van financials

Het onderzoek ‘Best Employers to Work for in Finance‘ is een jaarlijks imago-onderzoek gehouden door Financieel Management en vacaturesite Finance.nl. Het onderzoek geeft aan wat finance professionals zoeken in een nieuwe baan en wat de beste bedrijven zijn om voor te werken. Rabobank is wederom de grote winaar.

Top 10 Favoriete werkgevers

  1. Rabobank
  2. Air France – KLM
  3. ING
  4. ABN AMRO
  5. Shell
  6. Gemeenten / lokale overheid
  7. Semi-overheid
  8. Philips
  9. Unilever
  10. Heineken

Verschuivingen

Tot nu wist Rabobank ieder jaar, met uitzondering van 2008, de eerste positie te veroveren. De overheden en ABN AMRO winnen aan populariteit ten opzichte van vorig jaar. ABN AMRO stijgt van een 8ste naar een 4de plaats. Philips, Unilever en Heineken moeten iets inleveren, maar stellen hun plaats in de top-10 ook dit jaar weer zeker.

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Favoriete werkgevers van financials'?