101 bedrijven voor vrouwen

abn-amro

ABN AMRO is volgens Management Team het meest vrouwvriendelijke bedrijf van 2010. Drie jaar nadat Jeroen Smit in De Prooi schreef over de botsende mannelijke ego’s van de bank. Blijkbaar is er iets veranderd: 1.500 ondervraagde managers vonden dat het bedrijf een plek bovenaan de lijst verdiende.

In het onderzoek is gekeken naar imago, de mogelijkheid voor vrouwen om de top te bereiken en secundaire arbeidsvoorwaarden. Iets meer dan een jaar geleden zette ABN AMRO een handtekening onder Talent naar de Top en het doel is om voor 2014 20% van alle topposities door vrouwen te laten bezetten.

Top 10 Meest vrouwvriendelijke bedrijven

  1. ABN AMRO
  2. Randstad
  3. FNV
  4. Achmea
  5. De Baak
  6. Schouten & Nelissen
  7. De Zonnebloem
  8. Academische Ziekenhuis Maastricht
  9. &Samhoud
  10. ING Groep
Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over '101 bedrijven voor vrouwen'?