fbpx

75.000 sollicitaties bij Google

google

Vorige week meldde Google nog dat zij hun personeelsbestand met 6.000 nieuwe werknemers willen uitbreiden. Inmiddels zijn er in één week meer dan 75.000 sollicitaties bij het bedrijf in de VS binnen gekomen. De enorme stroom van cv’s is de hoogste bij Google ooit, aldus Aaron Zamost.

Google behaalde de afgelopen jaren keer op keer een miljardenwinst en verwacht die lijn ook in 2011 door te trekken. Het concern wil de komende tijd vol inzetten op onder meer de Androidsoftware voor mobiele telefoons, Google Apps en zakelijke dienstverlening.

Ook Google Nederland zoekt nieuwe mensen. ”In Nederland maken we een sterker dan gemiddelde groei door. Het aantal Nederlanders dat veel gebruik maakt van internet is relatief hoog”, zei directeur Pim van der Feltz van Google Benelux woensdag. Google zoekt analytische, commerciële  en creatieve mensen voor diverse functies op het gebied van consultancy en business development.

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over '75.000 sollicitaties bij Google'?