fbpx

75.000 sollicitaties bij Google

google

Vorige week meldde Google nog dat zij hun personeelsbestand met 6.000 nieuwe werknemers willen uitbreiden. Inmiddels zijn er in één week meer dan 75.000 sollicitaties bij het bedrijf in de VS binnen gekomen. De enorme stroom van cv’s is de hoogste bij Google ooit, aldus Aaron Zamost.

Google behaalde de afgelopen jaren keer op keer een miljardenwinst en verwacht die lijn ook in 2011 door te trekken. Het concern wil de komende tijd vol inzetten op onder meer de Androidsoftware voor mobiele telefoons, Google Apps en zakelijke dienstverlening.

Ook Google Nederland zoekt nieuwe mensen. ”In Nederland maken we een sterker dan gemiddelde groei door. Het aantal Nederlanders dat veel gebruik maakt van internet is relatief hoog”, zei directeur Pim van der Feltz van Google Benelux woensdag. Google zoekt analytische, commerciële  en creatieve mensen voor diverse functies op het gebied van consultancy en business development.

Tags:
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu