Carrièresnelweg of pretpad

VIDEO – Onlangs heb ik acht workshops gegeven op het Fair Career Event. Voor mij was het een feestje: de workshops zaten allemaal overvol en de reacties waren erg enthousiast.

Maar de reden dat het zo druk was, was minder positief. Er zijn op dit moment ontzettend veel leuke mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. Speciaal voor deze mensen en alle andere leukerds die op zoek zijn naar iets dat bij ze past dit filmpje over de keuze tussen de carrièresnelweg en het pretpad.

Laat de carrièresnelweg achter je en wandel vol energie het pretpad op.

Ik geef ook regelmatig workshops waarin ik je aanzet jouw intuïtie te vinden, te gaan doen wat je gelukkig maakt en je help piekergedachtes uit te doven. Het lijkt me leuk je binnenkort te zien!

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: , , , , , , , , , , ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Carrièresnelweg of pretpad'?