fbpx

De Jonge Generatie aan het roer

changing-the-game-100

Kriebelt het om jouw ideeën bij je werkgever te implementeren? Zie je hoe het anders kan en wil je de organisatie naar een hoger plan te tillen? Dan is Changing the GAME misschien wel wat voor jou, een gloednieuw managementprogramma voor Young Professionals.
..

De organisatie van de toekomst

“Young Professionals zijn erg sterk in observeren wat er beter kan. Doordat ze maar kort werken en met een frisse blik naar de organisatie kijken, hebben ze waardevolle informatie en ideeën in handen,” aldus Iro Evangelou, programma manager van Changing the GAME. Volgens Iro zijn veel organisaties nu druk bezig met ontwikkelingen zoals Het Nieuwe Werken, Leiderschap van de 21ste eeuw, de Organisatie van de Toekomst en Generatieleren, maar men worstelt vaak nog met de implementatie van vernieuwende initiatieven. In de weg staan verschillen als jong en oud en ‘oude patronen’ in de cultuur van organisatie.

“Young Professionals staan onderaan de ladder van de macht. Hoewel ze vaak heel erg mooie ideeën hebben, durven ze deze niet uit te spreken of door te drukken wanneer er weerstand komt. Ze hebben steun nodig van hun organisatie om tot succesvolle initiatieven komen. Wanneer ze zich beseffen dat deze vernieuwende rol precies dat is wat hun generatie te doen staan, kunnen ze beter in hun kracht komen.”

Tools en perspectieven

Onder begeleiding van experts als Jaap Peters en Aart Bontekoning leren de deelnemers hoe ze als jonge hond mee kunnen werken aan de  vernieuwing van hun organisatie. Na een goede theoretische basis en een busreis langs ‘best practices’ gaan ze aan de slag met een plan van aanpak. “Het doel is om de ideeën en initiatieven van de Young Professionals aan te sluiten bij de strategie en ontwikkeling van de werkgever en uiteindelijk in de organisatie te implementeren. Ze krijgen daarbij hulp van experts op het gebied van veranderkunde, Nieuw Organiseren en Generatieleren.”

Are you Changing the Game?

Heb je tussen de 3-5 jaar werkervaring en ben je toe aan een volgende stap? Ben je nieuwsgierig, ondernemend en wil je meebouwen aan de organisatie van de 21ste eeuw? Kijk hier voor meer informatie.

Tags: , ,
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu