fbpx

FD Career Challenge 2011

fd-career-challenge

Dit voorjaar organiseert het Financieele Dagblad voor de vierde keer de FD Career Challenge, een wedstrijd waarbij Young Professionals strijden om een Executive MBA aan Nyenrode. De opdracht: Maak duidelijk – in een essay van max. 300 woorden, een SlideShare-presentatie of YouTube-video – hoe jij Het Nieuwe Werken laat werken en welke kansen jij ziet.

Wat maakt jou ‘De Nieuwe Werker’?

Het staat je geheel vrij om een eigen insteek voor je essay te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan: ‘Leiderschap en het nieuwe werken’ of ‘Het benutten, delen en ontwikkelen van kennis in netwerken’. Je inzending wordt beoordeeld op 3 criteria: 1) zelfreflectie, 2) inzet van je netwerk en 3) invulling van één van Nyenrode’s drie kerndomeinen: Leiderschap, Ondernemerschap, Stewardship: een mix van integriteit, sustainability en social responsibility.

Je hebt nog 15 dagen!

De eerste versie van je opdracht moet uiterlijk vrijdag 25 februari om 23:59 uur bij de FD Challenge binnen zijn. De 50 finalisten strijden op 11 en 12 maart tijdens een tweedaags Mini-MBA om een volwaardige Nyenrode Executive MBA t.w.v. € 47.500.

@arthurkruisman is al druk bezig met netwerken:

fd-career-challenge-arthur-kruisman

And the Winner is…

Vorig jaar stond de Challenge in het teken van Leiderschap. 50 finalisten, die ruim 3.200 deelnemers achter zich hadden gelaten, streden in een twee-daagse Mini MBA om de hoofdprijs.

De FD Career Challenge is een initiatief van Het Financieele Dagblad en wordt mede mogelijk gemaakt door Nyenrode Business Universiteit en LinkedIn. Kijk voor meer informatie op www.fdcareerchallenge.nl

Tags:
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu