Future Leaders Event zoekt high potentials

future-leaders-event

The Future Leaders Event 2010 zoekt high potentials met ambitie. Heb jij goede ideeën over alles dat met People, Planet en Profit te maken heeft? Geef je dan op en krijg de kans jouw ideeën te presenteren voor medekandidaten en prominente bestuurders.

Het evenement staat in het teken van 3 thema’s – en 20 bijbehorende vraagstukken – die een grote rol spelen in hoe onze toekomst eruit zal zien. Je hebt drie uur de tijd om met je team over één van deze thema’s een pamflet met jullie toekomstvisie en -strategie te formuleren.

1. Klimaat en milieu – Kansen van de crises

“Er liggen mooie kansen voor innovatieve bedrijven met producten waarmee we ons energieverbruik kunnen verduurzamen. Media-aandacht is er genoeg maar in het dagelijks leven merken we er vooralsnog weinig van. Waar ligt dat aan en, minstens zo belangrijk, welke rol kan Nederland spelen in het versnellen van deze internationale ontwikkeling?”

2. Ambitie over de grenzen

“Wat wordt de plek van Nederland in de wereldeconomie van 2025? Worden we geplet tussen de huidige en opkomende industriële grootmachten of kunnen we onszelf opnieuw uitvinden en zo onze bevoorrechte levensstijl behouden voor onszelf en onze kinderen?”

3. De Mens is de Vooruitgang

“De concurrentiepositie van Nederland is de afgelopen jaren verslechterd. De bedreigingen zijn talrijk, zeker China is nog lang niet uitgegroeid en ook andere landen zijn met een opmars bezig. Nadenken over een duurzame toekomst betekent ook nadenken over de randvoorwaarden die nodig zijn om deze toekomst zo snel en zo pijnloos mogelijk te realiseren.”

Heb je interesse in deelname? Het event vindt plaats op 28 oktober in het KPMG kantoor in Amstelveen. Kijk voor meer informatie op www.futureleadersevent.nl.

Tags: Leiderschap, MVO
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Future Leaders Event zoekt high potentials'?