fbpx

Je passie vinden is mooi

Thijs_Mulder_Careerwise

Thijs Mulder (33) is Manager Wholesale Servicedesk bij KPN. Tijdens de #ROTCYP staat hij graag aan het Schoenenzeil. Thijs is lang, heeft al drie zeilpakken van de Rees en houdt van ruig weer. Zijn teamgenoot Karianne schrijft over ‘haar team captain’.

Licht uit, spot aan

Ja daar zit hij, boven in het dak van de studio. Met zijn licht schijnt hij op de acteur of presentator beneden op het podium. Waar deze ook gaat, Thijs is erbij met zijn lamp. Volgspotter zijn is niet voor watjes. Thijs is ambitieus en hij belicht. Hij belicht de shows waar heel Nederland naar kijkt, zoals de musicals Lion King en Aida .Hij is gewild in de branche en staat daarmee zelf in de schijnwerper. Leuk reizen, vriendinnetje mee, hard werken en belicht-expert wezen. Zo was het. Dat was het.

Met een dosis talent ben je van grote waarde

Studiebanken, blokken, tentamens, cijfertjes. Thijs studeert verder. KPN en Thijs liggen elkaar en worden het eens: als non-telecommer met een dosis talent ben je van grote waarde.Het werken is leuk en ook al kan je iets helemaal niet, je krijgt wel de kansen! Thijs grijpt zijn kansen en wordt geselecteerd voor het Potential programma van KPN. Waarom doe je zoals je doet? Waarom ben je zoals je bent? Jezelf kennen is belangrijk. Dus Thijs waarom doe je eigenlijk mee met de Rees?

image001
Aan het roer van de Abel Tasman

Vroeger een Piraatje, nu de Abel Tasman

Zeilkamp in Workum. Thijs is acht en zit in een Piraatje. Hij zeilt en vindt het leuk. Tot 2 jaar geleden is er niet meer gezeild door Thijs. Nu is het de derde keer dat hij mee gaat met de Rees. Hij werd derde, het stormde en de klauw brak en nu gaat hij mee als Captain of TEAMKPN. Thijs hoopt dat het weer gaat stormen. Dat is mooi. Ook mooi voor het team, want dan wordt je echte vrienden. Hij ziet het team als een stel jonge honden bij elkaar, die allemaal zeeziek gaan worden. Maar niet Captain Thijs, die weet dat het belangrijk is om flink op je eten te kauwen. De Abel Tasman kent hij ook goed, op dit schip heeft hij zijn passie gevonden. Hopelijk wordt Thijs ingeloot om eind oktober te starten aan de Zeevaartschool in Enkhuizen. En TEAMKPN is blij met Thijs.
image005
Samen met de schipper de tactiek bepalen

Thijs en het droogijs

Het is weekend. Alarmcode Oranje en dan gaat de telefoon. Dit wordt voor Thijs ‘het grootste incident dat hij tot dan toe heeft meegemaakt’. De Koeling in één van de centrales is kapot. Als Voorzitter Communicatie van het Calamiteitenteam belicht hij de acties die genomen worden. Net als bij de musical blijft Thijs belichten. 1500 kilo droogijs, een team van 50-60 man en een paar dagen 24/7 werken leidt tot een enorme kick. Alles onder controle, alles werkt. Samenwerken werkt. De telefoon mag vaker gaan in het weekend.

Tags: , , , ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Je passie vinden is mooi'?