fbpx

Maak verschil, doneer jezelf

WorldOfDifference

Het World of Difference programma inspireert young professionals een verschil te maken door zich in te zetten voor een maatschappelijk project ergens in de wereld. Het is een initiatief van de Vodafone Foundation, IICD en Dance4Life.

Samen een projectteam vormen in… Ghana

Deze keer is World of Difference op zoek naar vier kandidaten die naar Ghana gaan om daar als projectteam gezamenlijk een mobiele applicatie te lanceren. Met deze app kunnen jongeren worden voorgelicht over veilige seks.

Strijden om een finaleplaats

Finalisten worden geselecteerd op basis van hun motivatie en CV. Vier per beschikbare functie. Per baan valt er daarnaast een wildcard te verdienen voor de finale. De deelnemer met de meeste stemmen wint deze wildcard. Marieke van Irsel gaat er voor. Ze heeft haar inzending publiek gemaakt en promoot deze via Facebook, Twitter en LinkedIn. Zo vraagt ze al haar vrienden om te stemmen.

WorldOfDifferenceMariekVanIrsel

Inmiddels heeft Marieke bijna 3500 stemmen. Door een sollicitatiegesprek en de finale op 23 november worden de uiteindelijke vier winnaars bekend. Het projectteam van vier winnaars wordt een jaar lang uitgezonden en professioneel begeleid. Ze ontvangen een modaal salaris, onkostenvergoeding en een mobiele telefoon.

Inschrijven voor World of Difference kan tot 1 november en anders ongetwijfeld volgend jaar weer. Lees meer over World of Difference en ervaringen van kandidaten.

Tags: , , ,
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu