Maak verschil, doneer jezelf

WorldOfDifference

Het World of Difference programma inspireert young professionals een verschil te maken door zich in te zetten voor een maatschappelijk project ergens in de wereld. Het is een initiatief van de Vodafone Foundation, IICD en Dance4Life.

Samen een projectteam vormen in… Ghana

Deze keer is World of Difference op zoek naar vier kandidaten die naar Ghana gaan om daar als projectteam gezamenlijk een mobiele applicatie te lanceren. Met deze app kunnen jongeren worden voorgelicht over veilige seks.

Strijden om een finaleplaats

Finalisten worden geselecteerd op basis van hun motivatie en CV. Vier per beschikbare functie. Per baan valt er daarnaast een wildcard te verdienen voor de finale. De deelnemer met de meeste stemmen wint deze wildcard. Marieke van Irsel gaat er voor. Ze heeft haar inzending publiek gemaakt en promoot deze via Facebook, Twitter en LinkedIn. Zo vraagt ze al haar vrienden om te stemmen.

WorldOfDifferenceMariekVanIrsel

Inmiddels heeft Marieke bijna 3500 stemmen. Door een sollicitatiegesprek en de finale op 23 november worden de uiteindelijke vier winnaars bekend. Het projectteam van vier winnaars wordt een jaar lang uitgezonden en professioneel begeleid. Ze ontvangen een modaal salaris, onkostenvergoeding en een mobiele telefoon.

Inschrijven voor World of Difference kan tot 1 november en anders ongetwijfeld volgend jaar weer. Lees meer over World of Difference en ervaringen van kandidaten.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: , , ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Maak verschil, doneer jezelf'?