Word goed in wat je kunt

In deze Careerwise Peptalk-video vertelt Sigrid Boelens je dat je al briljant bent zoals je bent. Je hoeft dat alleen nog maar in te zien! Word goed in wat je kunt, dan komt de rest vanzelf. Veel plezier!

In elke Careerwise Peptalk ontvang je van een expert een persoonlijke opsteker. Inspiratie voor je loopbaan waarmee je direct aan de slag kunt.

Sigrid Boelens is eigenaar van BureauBoel.nl, intuïtie expert en inspireert dagelijks young professionals onder het genot van een heus ‘inspiratietaartje’. Lees Inspiratietaart.nl voor meer tips en oefeningen van Sigrid.

Bekijk meer PepTalks.

Webinar Ontwerp een traineeship of Talentprogramma - Careerwise - Trainers voor Young Professionals
Tags: , , , , , , , , , ,
Vraag van de maand
Reflecteren zie ik als de belangrijkste sleutel voor mijn ontwikkelingDoor te (leren) reflecteren ontwikkel ik mijzelf het beste
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Word goed in wat je kunt'?