fbpx

Best Consulting Firms to Work For 2010

best-consulting-firms-to-work-for-2010

Consulting Magazine heeft haar jaarlijkse ranglijst van de beste en leukste adviesbureaus uitgebracht. Best Consulting Firms to Work For 2010 geeft een overzicht van de meest populaire bureaus onder Amerikaanse consultants, waarbij Bain & Company wederom een eerste plaats heeft bemachtigd.

Top 15 Best Consulting Firms to Work For

 1. Bain & Company
 2. The Boston Consulting Group
 3. North Highland
 4. Point B
 5. McKinsey & Company
 6. Deloitte Consulting
 7. Booz Allen Hamilton
 8. PricewaterhouseCoopers
 9. Accenture
 10. Slalom Consulting
 11. Milliman
 12. Booz & Company
 13. A.T. Kearney
 14. Capco
 15. PRTM

De adviesbureaus zijn beoordeeld op ‘jop performance’, ‘leadership’, ‘work/life balance’, ‘culture’, ‘career development’ en ‘compensation/benefits’. Bain & Company scoorde niet alleen het hoogst op loopbaanontwikkeling en werk/privé balans, maar werd ook verkozen als ‘beste kantoor voor startende consultants’. McKinsey & Company heeft volgens het onderzoek de beste bedrijfscultuur en The Boston Consulting Group de beste arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie: Best Consulting Firms to Work For 2010

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Best Consulting Firms to Work For 2010'?