fbpx

Beste Imago Accountantskantoren

ernst-young

Ernst & Young heeft onder studenten en starters het beste imago, PwC de grootste naamsbekendheid. Dat komt naar voren uit onderzoek van Memory Magazine onder 146 afstuderenden en afgestudeerde heao’ers accountancy en bedrijfseconomie naar het imago en naamsbekendheid van accountantskantoren.

Top 5 Bekende accountantskantoren

  1. PwC
  2. Ernst & Young
  3. KPMG
  4. Deloitte
  5. BDO

Top 5 Imago accountantskantoren

  1. Ernst & Young
  2. KPMG
  3. PwC
  4. Deloitte
  5. BDO

Ernst & Young heeft beste imago

De respondenten konden het imago van de accountantskantoren met een cijfer waarderen. Opvallend is dat alle kantoren dit jaar in populariteit zijn toegenomen. Maar wat maakt Ernst & Young favoriet? Misschien omdat het kantoor, met Deloitte en PwC, behoort tot één van de beste wergevers ter wereld. Het bedrijf investeert veel in diversiteit, opleidingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het welzijn van werknemers.

Daarnaast werd Ernst & Young eind vorig jaar door managers uitgeroepen tot het Beste Adviesbureau in de categorie ‘Accountancy & Belastingadvies’. Marktleiderschap in combinatie met goed werkgeverschap, dus!

Stellingen

Ook dit jaar werden een aantal stellingen voorgelegd. Meer dan ooit schatten  studenten en starters de kans op een internationale carrière bij een accountantskantoor hoog in. Een opmerkelijke stijging van maar liefs 17,5 procent ten opzichte van vorig jaar. Daarnaast is een baan bij een regionaal kantoor minder aantrekkelijk geworden en ziet een op de vijf van de ondervraagden een eigen kantoor wel zitten.

Kijk hier voor meer informatie over het onderzoek.

Tags:
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu