fbpx

Beste springplank bedrijven

Waar kun je als starter het best beginnen als je (snel) carrière wilt maken? Dit jaar heeft Business Week weer een lijst uitgebracht met Best Places to Launch a Career, oftewel: de beste springplankbedrijven voor starters in de VS.

De lijst is opgesteld aan de hand van drie factoren: een enquête onder de loopbaanbureaus van universiteiten en hogescholen, een enquête onder studenten en starters en een vragenlijst voor bedrijven over arbeidsvoorwaarden, opleidingen en het aannamebeleid van de organisatie.

Top 10 werkgevers voor starters

  1. Deloitte
  2. Ernst & Young
  3. PricewaterhouseCoopers
  4. KPMG
  5. U.S. State Department
  6. Goldman Sachs
  7. Teach for America
  8. Target
  9. J.P. Morgan
  10. IBM

Overige bedrijven in de lijst zijn onder meer: Accenture (11), General Electric (16), Philip Morris (17), Microsoft (18), Nestlé (25), Cisco Systems (43), Dell (44) en PepsiCo (53).

Business Week: Best Place to Launch a Career

Opvallend is de leidende positie van de ‘Big Four’-accountancykantoren, Deloitte, Ernst & Young,  PwC en KPMG. Zie voor de complete lijst, een slideshow met werkgevers de website van Business Week.

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Beste springplank bedrijven'?