fbpx

Beste Werkgevers 2010

beste-werkgevers-2010-effectory

Advies- en ingenieursbureau Movares en groentebedrijf Rijk Zwaan mogen zich volgens onderzoeksbureau Effectory de Beste Werkgevers van Nederland noemen. Red Bull scoorde het hoogst op ‘werksfeer’ en ‘engagement’. De werknemers van Red Bull gaven het bedrijf een 8,7 voor de sfeer op de werkvloer; het hoogste cijfer ooit door Effectory gemeten.

Genomineerden Beste Werkgevers 2010

De genomineerde werkgevers hebben van alle 369 onderzochte bedrijven de beste scores op het gebied van werksfeer, leiderschap, betrokkenheid, ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. Kijk hier voor alle 100 nominaties.

Het Beste Werkgevers onderzoek is door Effectory ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Ruim 1.700 organisaties hebben in 2009 en 2010 de kans gehad om deel te nemen aan het onderzoek. In totaal is bij 369 organisaties het onderzoek uitgevoerd. 100 bedrijven kwamen in aanmerking voor een nominatie.

Tags:
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu