fbpx

60 Day Challenge, there we go!

chantal-drenthen

Chantal Drenthen linkedin (24) studeerde International Business in Maastricht en is op zoek naar haar eerste baan. Chantal doet mee met de 60 Day Challenge, waarbij jong talent in 60 dagen de baan van hun dromen probeert te vinden, via een eigen campagne en social media. Careerwise volgt Chantal en de andere kandidaten natuurlijk op de voet.

Als iemand me had verteld…

Als iemand me een aantal weken geleden had verteld dat ik het nieuwe jaar op deze manier zou beginnen, had ik het niet geloofd! Een eigen website, persoonlijke marketing campagne en een twitteraccount met al meer dan 100 followers! En dat allemaal omdat ik binnen 60 dagen de baan van m’n leven wil vinden, heel bijzonder! Even een korte terugblik op de afgelopen weken..

M’n eerste tweet

Cliché maar waar; afgelopen weken heb ik vooral ontzettend veel geleerd. Zo kan ik, na het lezen van verschillende online manuals, eindelijk een beetje overweg met m’n website. Nog steeds frustrerend af en toe, vooral omdat ik bijna al m’n creatieve ideeën nog niet kan uitvoeren, maar het gaat de goede kant op! Daarnaast ben ik, sinds mijn eerste tweet een week geleden, een grote fan van twitter geworden. Ik volg fanatiek al aardig wat interessante mensen, echt fun. Voor iedereen die nog onwetend of sceptisch over twitter is: Just do it! Leuke manier om op de hoogte te blijven van nieuwtjes. En, aangezien er ook veel kleine ondernemers actief zijn op twitter biedt twitter een makkelijke manier om daar mee in contact te komen.

chantal-drenthen-tweet-1

Wat wil ik eigenlijk?

Tot slot heb ik de afgelopen weken ook veel nagedacht en over mezelf geleerd. Wat wil ik eigenlijk? Onze coaches van Blik-Opener zetten ons goed aan het denken met vragen als; Wat zou je willen doen als alles mogelijk is? Wat doe je als je de loterij hebt gewonnen? Echt een goed advies voor iedereen die bezig is met solliciteren om hier eens even bij stil te staan. Mijn ideeën over de perfecte baan worden in ieder geval al steeds concreter, hier is er alvast wat meer over te lezen. Voor de komende tijd staan er in ieder geval al veel mooie dingen op de agenda, heb er onwijs veel zin in! 60 Day Challenge, there we go!

Tags: , , , ,
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu