fbpx

Business Model You – Mijn carrière op een A4tje

Soms kan je het gevoel hebben dat je loopbaan een zooitje is, dat het lastig is om ‘m overzichtelijk en gestructureerd te beschrijven. Laat staan om jezelf aan te passen aan het chaotische werkleven om je heen. Dit vraagt om een steuntje in je rug! Gelukkig is er een simpele oplossing om die onzekerheid te vervangen door zekerheid. Het Business Model You. Wat is dat precies? Het is jouw carrière op een A4tje.

Business Model You

Zelf heb ik kortgeleden mijn baan opgezegd en de switch gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap. Een flinke verandering, maar er zijn ook een hoop overeenkomsten met mijn oude Business Model. Het zelf invullen van het Business Model heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn loopbaan en uiteindelijk te kiezen waar ik nu heen wil in mijn werkende leven.

Mijn oude Business Model

Justin_Docent_BMYou

Toen ik mijn ingevulde Model van een afstandje bekeek, sloot het niet meer helemaal aan op mijn passies en talenten. Ik wilde meer doen. Mezelf verder ontwikkelen, maar wel op het gebied van psychologie. Ik wilde blijven lesgeven, maar voor een andere doelgroep.

Mijn nieuwe Business Model

Justin BMyou Superheld_1

Dit Business Model sluit perfect aan bij mijn wensen, passies en talenten. Het is een nieuwe koers, die ik met veel plezier volg.

Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Banner
Haal meer uit young professionals. Speciaal voor HR en leidinggevenden. Download hier >>
Tags: , , , ,
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu