fbpx

Careerwise.nl is op zoek naar talent

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Wil jij verantwoordelijk zijn voor onze redactieplanning en online communicatie via social media? Krijg je energie van het organiseren van evenementen in samenwerking met onze partners? Vind je het leuk om ervaring op te doen bij een jonge snel groeiende start-up en betrokken te worden bij het lanceren van innovatieve concepten?

Dan zoeken wij jou en bieden we de ideale stageplek!

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je krijgt begeleiding van een ervaren stagebegeleider met een sterke coaching achtergrond. Ervaring met WordPress is een pré. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en er is veel ruimte voor het uitwerken van eigen creatieve ideeën.

ROTCYP
Careerwise doet verslag van de Race of the Classics

Spreekt dit jou aan en schrijf jij met vlotte pen, heb je ervaring met social media en minimaal een HBO opleiding? Ben je daarnaast per direct beschikbaar?

Neem dan contact met ons op via mail of twitter of stuur direct je CV en motivatie naar redactie@careerwise.nl

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Careerwise.nl is op zoek naar talent'?