Niet dromen maar doen

Ruim honderd jonge professionals namen zaterdag 19 januari deel aan Dreambuilders. Een dag waarop de eerste stap werd gezet om je droom te realiseren. Zelfs vanuit België kwamen deelnemers om zes sprekers ‘het verhaal van hun leven’ te horen delen.

Wat geeft jou voldoening?

Topsporter met MS Jelle Oosterwijk kreeg de zaal stil met zijn inspirerende levensverhaal ‘Live life to the fullest’. Ook de andere sprekers inspireerden door te vertellen over hun droom en de weg daar naartoe. Sigrid Boelens overtuigde de zaal ervan dat je al briljant bent zoals je bent. Zonder uitzondering benadrukten de sprekers hoe belangrijk het is te doen wat je leuk vindt. Volgens Sander Roovers helpt het enorm als je werk fun en zinvol is en je vooral voldoening geeft. Dan maakt het niet uit dat je buurman een grotere auto heeft.

Dreambuilders_Iro_Evangelou_Gidi_Heynens_Sander_Roovers_Han_Hendriks
Sprekers Iro Evangelou, Gidi Heynens, Sander Roovers en Han Hendriks

Met je eigen droom aan de slag

De dag bestond uit drie blokken waarbij toegewerkt werd naar een concrete droom en een eerste stap. Tussendoor gingen de deelnemers zelf aan de slag tijdens ervaringssessies vol beeld en geluid door Vrouwen van Waarde.

Dreambuilders_ervaringssessies_vrouwen_van_waarde

Wat houdt je tegen

Geluiden van gure wind, piepende deuren en regen die tegen het raam slaat. Als je echt je droom wilt leven, maak je ook kennis met dat wat je er vanaf houdt. Om te ervaren hoe dat voelt, verschuilden de deelnemers zich nog eenmaal onder hun drie grootste angsten om er daarna definitief mee af te rekenen.

Dreambuilders_verschuilen_onder_je_angsten

Om ze te helpen, kregen de deelnemers een voucher voor een speeddate met één van de sprekers. Die te herkennen waren aan een groot luisterend oor.

Dreambuilders_tweet_inspirerende_dag

Met een kleine stap een groot verschil maken

Sharona Lautoe namens organisatoren 4YoungPeople, Inspiratie Akademie en Careerwise: ‘Met trots en dankbaarheid kijken we terug op Dreambuilders. Ruim honderd mooie mensen die op een zaterdag in zichzelf en hun droom investeerden. Samen met de sprekers en organisatie die zich belangeloos inzetten gaf dat een heel bijzondere sfeer. Het is nu aan de young professionals zelf om hun dromen verder na te jagen, maar de eerste stap is hier gezet.’

Dreambuilders_Facebook_Reacties

Lees hoe Dreambuilders voor Marije een einde én een nieuw begin betekent en voor Marjorie een inspirerend dagje dromen bouwen. Of bekijk de foto’s op Facebook.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials. [contact-form-7 id=”37911″ title=”Careerwise interesse maatwerk training”]

Onze klanten

Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
Tags: Ambitie en succes, Carrièreswitch, De juiste keuze maken, Dreambuilders, Drijfveren, Ken jezelf, Keuzestress, Netwerken, Ondernemerschap, Oriënteren, Starters, Werkplezier en werkstress
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Niet dromen maar doen'?