Thank God it’s Friday: Simone Giertz specialiseert zich in robots die helemaal nergens goed voor zijn

robots

Komt er niks nuttigs uit je handen vandaag? Thank God it’s friday. Misschien is jouw anti-talent wel jouw goudmijn. De Amerikaanse Simone Giertz bewijst dat je je kan specialiseren in iets waar je heel slecht in bent. In haar geval: robots bouwen. Op haar YouTubekanaal laat ze haar uitvindingen zien en die zijn, nou ja, nergens goed voor.

Veel mensen denken dat ik een ingenieur ben, maar dat ben ik niet, vertelt Simone in de onderstaande video. En dat is wat ik mensen graag wil laten zien: je hoeft geen ingenieur te zijn om uitvinder te worden.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: , ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Thank God it’s Friday: Simone Giertz specialiseert zich in robots die helemaal nergens goed voor zijn'?