fbpx

Tijd voor actie

sietse-rauwerdink

Sietse Rauwerdink (27) begon drie jaar geleden zijn loopbaan als consultant. Hij had het prima naar zijn zin, maar toch begon er iets te knagen. Sietse gaat nu ontdekken wat hij écht wil. Waar hij zijn talenten kwijt kan en energie van krijgt. Op careerwise.nl vertelt hij over zijn zoektocht.

Eindelijk tijd voor… mezelf!

Ach wat was het toch een fijne tijd… De afgelopen maanden heb ik kunnen besteden aan mijn grootste interesse en hobby: mezelf! Zonder dollen, het zou zo mooi zijn als meer mensen de kans zouden krijgen eens stil te staan, met een afstandje naar zichzelf kijken en gewoon te doen waar ze zin in hebben. Zonder dat het consequenties heeft. Veel mensen zouden er achter komen dat ze lang niet met alles tevreden zijn. Misschien willen ze een carrièreswitch maken, misschien van partner veranderen, misschien willen ze een bepaald familielid nooit meer zien.

Stoute schoenen

Inzicht in datgene wat energie geeft en wat juist energie kost is ontzettend kostbaar. Ik heb zoveel nieuwe mensen ontmoet, zoveel leuke initiatieven ondernomen. Daar wil ik mee verder! Mijn loopbaantraject Blik-Opener heeft mij ontzettend geholpen om deze reflectie in gang te zetten en houden. Een ontzettend leuke stok achter te deur. En waar het vooral voor heeft gezorgd? Dat ik gewoon de stoute schoenen ga aantrekken. Me niet meer bezig houd met wat andere mensen van me willen, maar wat ik zelf wil!

Nu sta ik er weer ‘alleen’ voor en aan grote woorden alleen heb ik natuurlijk niet zo veel. Mijn training is gedaan. Dus nu komt de tijd van actie. Verwezenlijken van mijn voornemens. Ik heb gigantisch goede hoop en houd jullie zeker op de hoogte van de vorderingen!

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Tijd voor actie'?