#60DayChallenge: droombaan in 60 dagen

60DC

Ben jij jong, (bijna) afgestudeerd, ambitieus en op zoek naar de baan van je dromen? Begin 2011 goed en ga met twee andere kandidaten de uitdaging aan om binnen 60 dagen jouw ideale baan te vinden. Hoe? Via een persoonlijke marketingcampagne, social media tools en coachings- en netwerkgesprekken met experts en insiders.

Het nieuwe solliciteren

Het initiatief voor de ´60 Day Challenge´ ontstond nadat Annemarie Appelman in 2010 besloot geen genoegen te nemen met de afwijzingen op haar (traditionele) sollicitaties en haar eigen online marketingcampagne startte. Annemarie stelde zichzelf het ambitieuze doel om in de gestelde tijd via social media én haar persoonlijke website ‘de baan van haar dromen’ te vinden. Annemarie deelt nu samen met careerwise.nl en partners haar kennis, ervaring en contacten om 3 kandidaten dezelfde kans te bieden.

annemarie-appelman-screenshot-ididit

Stuur een open sollicitatie aan de wereld!

Als je op basis van jouw aanmelding geselecteerd wordt, biedt de 60 Day Challenge jou alles wat nodig is om binnen zestig dagen jouw droombaan te vinden. Je krijgt toegang tot meerdere coachingsgesprekken met professionele coaches, ondersteuning bij het neerzetten van je eigen social media-campagne, je eigen website, ‘personal brand’ en een sollicitatietraining, inclusief cv-check. Daarnaast word je in contact gebracht met ‘career angels’ die als expert en insider jou wegwijs maken in de wereld waarin jij het wilt gaan maken.

Meld je aan voor 11 december

Interesse? Stuur vóór 11 december jouw aanmelding naar aanmelding@60daychallenge.nl met informatie over je achtergrond en motivatie wat jouw ‘open sollicitatie aan de wereld’ uniek maakt en waarom jij het verdient om één van die drie kandidaten te worden. De eerste 20 aanmeldingen krijgen daarnaast een gratis loopbaangesprek aangeboden.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over '#60DayChallenge: droombaan in 60 dagen'?