fbpx

Financewise: Deloitte en ASN Bank

deloitte-wish-3

2011 begint goed voor financials. KPMG zoekt 8.000 nieuwe medewerkers, Ernst & Young wil wereldwijd 6.500 adviseurs aantrekken en Deloitte is naarstig op zoek naar 1.800 medewerkers voor de Benelux. Genoeg kansen dus! Maar welke werkgevers moet je als starter in de gaten houden? Deze week: Deloitte en de ASN Bank.

DeloitteWish: een gezond en uitdagend 2011

Deloitte is het nieuwe jaar met een leuke actie begonnen: #DeloiteWish. Tussen 31 december en 1 januari kon je via  Twitter een persoonlijke nieuwjaarswens sturen, die vervolgens levensgroot op de Maastoren in Rotterdam werd geprojecteerd. Meer dan 1.000 twitteraars hebben aan de oproep gehoor gegeven, zoals @Jochemlub en @harmenverburg.

deloitte-wish-tweet-3

ASN Bank: Financial Marketing Award

ASN Bank is een van de winnaars van de Financial Marketing Award 2010. De cases van de vier genomineerden, waaronder ook de Hypotheekshop, Dela en BrandNewDay, zijn door een vakjury beoordeeld op innovativiteit, effectiviteit, originaliteit, onderbouwing, executiekracht, communicatie en resultaat. Niks geitenwollen sokken, dus!  Bij de ASN Bank kun je terecht voor een flitsende marketingcarrière met een maatschappelijk hart.
.


Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Financewise: Deloitte en ASN Bank'?