Gezocht: het CommunicatieTalent 2011

Zit communicatie in je bloed, heb je visie op het vak, ben je enthousiast, creatief, ambitieus, minimaal drie jaar werkzaam in een communicatiefunctie op HBO/WO niveau en ben je 30 jaar of jonger? Meld je dan nu aan voor het CommunicatieTalent van het Jaar 2011.

De winnaar gaat naar huis met een opleidingsbudget bij SRM ter waarde van € 3.250,-, krijgt persoonlijke coaching via Yacht, mag gratis deelnemen aan het najaarscongres van Vakblad Communicatie en aan het Logeion communicatiecongres 2012 en ontvangt een jaarabonnement op Vakblad Communicatie en een jaarlidmaatschap van Logeion.

In de voetsporen van…

Evelien ter Ellen (29) werd gekozen tot CommunicatieTalent van het Jaar 2010. De vakjury prees haar om haar persoonlijkheid, stijl en authenticiteit. Evelien ter Ellen is werkzaam bij Odeon De Spiegel theaters als manager marketing, communicatie & sales.

Aanmelden

Meld je aan via communicatietalent.logeion.nl/aanmelden. Initiatiefnemers Logeion, Vakblad Communicatie en Yacht bieden ook in 2011 de jonge communicatietalenten een podium tijdens het Tweedaags Logeion congres op donderdag 23 en vrijdag 24 juni 2011. Meer informatie over de verkiezing vind je op communicatietalent.logeion.nl.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Gezocht: het CommunicatieTalent 2011'?