fbpx

Gezocht: het CommunicatieTalent 2011

Zit communicatie in je bloed, heb je visie op het vak, ben je enthousiast, creatief, ambitieus, minimaal drie jaar werkzaam in een communicatiefunctie op HBO/WO niveau en ben je 30 jaar of jonger? Meld je dan nu aan voor het CommunicatieTalent van het Jaar 2011.

De winnaar gaat naar huis met een opleidingsbudget bij SRM ter waarde van € 3.250,-, krijgt persoonlijke coaching via Yacht, mag gratis deelnemen aan het najaarscongres van Vakblad Communicatie en aan het Logeion communicatiecongres 2012 en ontvangt een jaarabonnement op Vakblad Communicatie en een jaarlidmaatschap van Logeion.

In de voetsporen van…

Evelien ter Ellen (29) werd gekozen tot CommunicatieTalent van het Jaar 2010. De vakjury prees haar om haar persoonlijkheid, stijl en authenticiteit. Evelien ter Ellen is werkzaam bij Odeon De Spiegel theaters als manager marketing, communicatie & sales.

Aanmelden

Meld je aan via communicatietalent.logeion.nl/aanmelden. Initiatiefnemers Logeion, Vakblad Communicatie en Yacht bieden ook in 2011 de jonge communicatietalenten een podium tijdens het Tweedaags Logeion congres op donderdag 23 en vrijdag 24 juni 2011. Meer informatie over de verkiezing vind je op communicatietalent.logeion.nl.

Tags: ,
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu