fbpx

Beste financiële werkgevers

glassdoor

Glassdoor, de Amerikaanse tegenhanger van 360inc, heeft een lijst samengesteld van de meest aantrekkelijke financiële werkgevers. De ranglijst is gebaseerd op recensies van werknemers. Opvallend: accountantskantoren scoren hoog met een gemiddelde waardering van 3.4 op een schaal van 5.

Werknemers blijken het meest tevreden bij Susquehanna International Group, een Amerikaanse optiehandelaar. Verder zijn de hoogst gewaardeerde bedrijven onder meer: Goldman Sachs (+3.8), American Express (3.5), Ernst & Young (3.5), KPMG (3.4), PwC (3.4) en ING Direct (3.3).

De best beoordeelde CEO is Lloyd C. Blankfein van Goldman Sachs. 97% van de werknemers van de zakenbank is tevreden over zijn optreden. Laagst gewaardeerde CEO is Tom Gilman van Crysler Financial. Slechts 7% gelooft in zijn kunnen. Ouch.

Grote zakenbanken

Na Goldman Sachs, scoren Morgan Stanley (+3.3), Merril Lynch (+3.2) en Morgan Chase (+3.2) het hoogst op tevredenheid van werknemers. Hekkensluiter is Citigroup met een 2.7.

glassdoor-financials-investment-banks

Accountantskantoren

Ernst & Young krijgt de hoogste scores in vijf van de acht categorieën: Moraal / werksfeer  (3.7), Communicatie (3.6), Werk / privé (3.5), Erkenning & feedback (3.4) en Eerlijkheid & respect (3.3). Op het gebied van arbeidsvoorwaarden scoort Ernst & Young een fractie lager dan haar concurrenten.

glassdoor-financials-accountantskantoren

Creditcard bedrijven

American Express en Capital One voeren de lijst aan met een 3.5 gevolgd door Discover en Mastercard met een 3.2 en VISA met een 2.5. Mastercard scoort het hoogst op het gebied van arbeidsvoorwaarden (3.8).

glassdoor-financials-creditcard

Kijk hier voor de complete lijst met beoordeelde werkgevers.

Tags:
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu