Global 100 Most Sustainable 2010

Wil jij werken voor een duurzame organisatie? Vorige week werd tijdens het World Economic Forum in Davos de The Global 100: Most Sustainable Companies gepresenteerd door tijdschrift Corporate Knights. De lijst wordt samengesteld aan de hand van een complexe analyse van duurzame en sociaal maatschappelijke prestaties, governance en transparantie van de top 3.000 organisaties wereldwijd.

TNT, Unilever en Philips zijn de enige Nederlandse bedrijven in de lijst dit jaar. TNT is ook opgenomen in de Dow Jones Sustainability Index.

Top 10 Global Most Sustainable Companies

  1. General Electric
  2. PG&E
  3. TNT
  4. H&M
  5. Nokia
  6. Siemens
  7. Unilever
  8. Vodafone
  9. Smiths
  10. Geberit

Andere bedrijven in de lijst zijn: Henkel (11), Inditex (12), Procter & Gamble (13), Philips (17), Shell (20), Adidas (28), Danone (30), BT (35), L’Oréal (37), Coca-Cola Company (38), GlaxoSmithKline (52), SAP (79), F&C Asset Management (89) en Samsung (91). Klik hier voor de complete lijst.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Global 100 Most Sustainable 2010'?