Allen Mask combineert Goldman Sachs met hiphop, waarom ook niet?

allen-mask-goldman-sachs

Wie dacht dat Wall Street alleen om beurskoersen, dure maatpakken en bonussen draait, heeft het mis. Dat bewijst Allen Mask, de gloednieuwe aanwinst van één van de meest prestigieuze zakenbanken ter wereld. De jonge bankier bracht al twee albums uit en later dit jaar verschijnt een documentaire over zijn leven als rapper én werknemer bij Goldman Sachs.

Allen is te volgen via Twitter en MySpace en ik moet zeggen… zijn muziek is (voor een bankier) niet slecht. Waarschijnlijk geeft deze vreemde combinatie van zijn talenten en interesses hem precies de aandacht die hij nodig heeft.
.


.

JP Morgan heeft zo te zien iets minder succes met het aantrekken van muzikaal talent… “You’re with JP Morgan… Now” … allemaal meedoen!
.


.

Webinar Ontwerp een traineeship of Talentprogramma - Careerwise - Trainers voor Young Professionals
Tags: , , , ,
Vraag van de maand
Reflecteren zie ik als de belangrijkste sleutel voor mijn ontwikkelingDoor te (leren) reflecteren ontwikkel ik mijzelf het beste
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Allen Mask combineert Goldman Sachs met hiphop, waarom ook niet?'?