fbpx

Het leven is niet alleen dineren

Een bijdrage van Karianne Gielen:

…, het bestaat ook uit koken en afwassen. 4YoungPeople’s spreker Erik Smithuis heeft mooie oneliners. Je onthoudt ze. In de zaal 55 jonge mensen opzoek naar ‘Mijn toekomst – Wat wil ik nu écht’. Ik ben geraakt. Al die mooie mensen. Al die twijfel. Met een grote wil om het juiste te doen. Ik herken het.

Zelfinzicht, pijlers en tips

Theorie, opdrachten en Erik’s verhaal wisselen elkaar af. Ze zetten me aan het denken. Over wat ik kan. En over dat wat ik wil. Over Wie en Wat ik belangrijk vind. Mijn radartjes werken snel. Naast me gebeurt hetzelfde. Het is een soort som. Energie = voldoening, plezier, groei, ontspanning, je visie en meer. Dan volgt simpel: Energie erin > Energie eruit. Dan zit je goed. Tips voor het plussen van je Energie passeren in hoog tempo. Bouw verder op je talenten. Kies de mensen om je heen zorgvuldig. Ga uit je Comfortzone. Wees creatief. Ok. Ok. Denk-Denk. Ik kom tot 2 conclusies: 1. Ik ben goed bezig 2. Er valt nog bij te plussen.

Karianne-Gielen-Mijn-Toekomst-Wat-wil-ik-nu-Echt-Careerwise-4YoungPeople-1-

Empowerment

Ik voel dat ik word gevoed met positiviteit. Heerlijk. Ik geniet. We worden allemaal Empowered. Ik kijk om me heen en geniet ook van alle anderen. Het verschil tussen 10.00 en 16.00 uur is te zien, in flair zijn we duidelijk geplust. Mensen empoweren in mooi. En alles komt goed. Dat is ook mooi.

Your dreamlife

Keuzes bepalen je toekomst. We maken lijstjes en braindumps. Ieder voor zich. We maken er veel. Waar besteed je de meeste tijd aan? Waar wil je de meeste tijd aan besteden? Welke elementen wil je in je werk? Met wie wil je meer tijd doorbrengen? Waar wil je mee stoppen? Waar ben je trots op? Gewoon opschrijven, niets weglaten. Beetje bij beetje schets je jouw dreamlife. Jouw toekomst. En die is mooi.

Karianne-Gielen-Mijn-Toekomst-Wat-wil-ik-nu-Echt-Careerwise-4YoungPeople-2

Tags: , , , , , , , , , , ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Het leven is niet alleen dineren'?