fbpx

ICT Student & Young Professional Challenge

mac-nation-by-justinlowery-com-on-flickr

ICT~Office en TNO zoeken ondernemende en ambitieuze studenten en young professionals om in multidisciplinaire teams nieuwe oplossingen voor maatschappelijke problemen te bedenken. Samen met specialisten uit het veld ga je één dag aan de slag om te brainstormen over oplossingen die Informatietechnologie de wereld kan bieden.

De Challenge

De Student & Young Professional Challenge vindt plaats op 12 en 14 april tijdens De Week van ICT. Het doel van de challenge is om ‘out of the box’-oplossingen en -toepassingen te genereren voor maatschappelijke problemen op het gebied van onder meer logistiek, energie en water. Voor elke sector is een aparte challenge.

Creatieve ideeën

Als deelnemer kun je rekenen op een leuke en inspirerende dag. Niet alleen kom je in aanraking met de beste studenten en young professionals van Nederland, maar ook met de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid. Tijdens de dag leer je een ingewikkeld probleem vanuit verschillende hoeken te analyseren, word je uitgedaagd om creatieve ideeën te spuien en werk je samen met specialisten uit het veld. Jouw ideeën worden binnen de verschillende industrieën op hoog niveau besproken. De challenge is dus een uitgelezen kans om je in de kijker van bedrijven en overheden te spelen.

Coaches

De resultaten worden gepresenteerd aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid. De teams worden begeleid door Sylvia Roelofs (directeur ICT~Office), Arko van Brakel (Serial Entrepreneur) en Harry van Dorenmalen (CEO IBM).

Meedoen met de challenge?

Wil jij actief aan de slag met maatschappelijk relevante thema’s? Heb je een knobbel voor ICT? En wil je jouw ideeën presenteren aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven? Stuur dan vóór 31 maart jouw motivatie (5 zinnen) en cv naar wdevries@wvhcommunicatie.nl. Wanneer je geselecteerd wordt, ontvang je een uitnodiging met daarop de challenge (sector) waarin je bent ingedeeld plus de exacte tijden en locatie.

Kijk voor meer informatie op www.deweekvandeict.nl.

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'ICT Student & Young Professional Challenge'?