Intermediair Beste Werkgevers 2009

Rabobank werd eind vorig jaar voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot beste werkgever voor hoogopgeleide starters. Volgens Intermediair Beste Werkgevers 2009 komt bijna 80 procent van alle Rabobank-medewerkers ’s ochtends moeiteloos zijn bed uit en vindt 82 procent zijn werk nuttig en zinvol.

Werken wanneer en waar je maar wilt

Dat ze zo enthousiast over hun werk zijn komt mede door de flexibele arbeidsvoorwaarden –  50% van alle medewerkers heeft een thuiswerkplek. Maar niet alleen bij de Rabobank werken werknemers waar en wanneer ze maar willen. Bij de RDW kun je bijvoorbeeld via het ’tijd-voor-tijd-systeem’ de ene dag wat langer doorwerken en de volgende dag wat vroeger naar huis.

Top 10 Beste Werkgevers

  1. Rabobank
  2. RDW
  3. Achmea
  4. Waterschap Brabantse Delta
  5. Gemeente Zwolle
  6. Caesar Groep
  7. KPMG
  8. Macaw
  9. Twynstra Gudde
  10. ORMIT

Andere organisaties in de lijst zijn: Corus (12), ING (12), AEGON (13), Kadaster (14), ProRail (20), Essent (25), Accenture (28), Gemeente Amsterdam (32), Gemeente Den Haag (34), Ministerie van Economische Zaken (38), Ministerie van Justitie (39) en TNO (42). Klik hier voor de complete lijst.

Het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek is gebaseerd op twee onderzoeken: een arbeidsvoorwaardenonderzoek en een betrokkenheidsonderzoek. Alleen organisaties met meer dan honderd personeelsleden konden deelnemen.

Voor meer beste werkgevers zie CRF Topwerkgevers, Fortune Best Companies to Work ForConsultancy Magazine Best Firms to Work For en Loflist Beste Werkgevers.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Intermediair Beste Werkgevers 2009'?