Laluz Meest Maatschappelijk Betrokken 2010

Laluz Meest Maatschappelijk Betrokken Werkgever 2010

Unilever mag zich dit jaar de meest maatschappelijk betrokken werkgever noemen. Onderzoek van Stichting laluz, VNU Media en onderzoeksbureau Brainjuicer wees uit dat ondervraagd jong talent de levensmiddelengigant waardeert, mede omdat het bedrijf zijn steentje probeert bij te dragen aan kwesties rond gezondheid, werkgelegenheid en hygiëne.

Unilever kreeg afgelopen zaterdag de prijs uitgereikt tijdens een laluz galabijeenkomst in Amsterdam. Volgens de jury zitten de resultaten van de twintig genomineerde bedrijven dicht bij elkaar; alle bedrijven scoren redelijk tot goed.

Genomineerde werkgevers

Stichting laluz matcht ideële organisaties met young professionals die, naast hun professionele carrière, op vrijwilligersbasis opdrachten willen doen waar specifieke expertise en drive vereist zijn. Daarnaast helpt laluz bedrijven bij het invullen van hun beleid op het gebied van Maatschappelijke Betrokkenheid (MB) door hun young professionals de mogelijkheid te bieden zich in te zetten voor goede doelen en maatschappelijke organisaties.

Zie ook: P&G wint Leaders for Nature Award

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Laluz Meest Maatschappelijk Betrokken 2010'?