Maak jij een wereld van verschil?

World of Difference

De race om vijf felbegeerde banen bij non-profit organisaties is weer begonnen! Vanaf begin deze maand kun je meedingen naar een baan als Brandmanager bij dance4life in Latijns Amerika, Social media expert voor Plan Nederland in Azië, Communicatiemanager bij oneMen en Manager Business Development voor Music Mayday in Zuid-Afrika.

World of Difference is een programma van de Vodafone Netherlands Foundation, waarbij vijf mensen zich een jaar lang voor het goede doel van hun dromen kunnen inzetten. Wanneer je deze baan wint, word je een jaar lang voor de betreffende stichting uitgezonden en professioneel begeleid.

Winnaars 2009

Judith de Frel (28) werd Brandmanager bij dance4life in Zuid-Afrika.
.


.

Rowena van Houwelingen (37) werd webdeveloper voor het Nederlandse Rode Kruis in Kenia.
.


.

Luuk Eickmans (30) werd projectmanager voor de Stichting Cycling out of Poverty.
.


.

Danielle Pattiasina (30) werd manager voor Plan Live! in Laos.
.


.

Evelien Philips (32) werd PR & Event manager voor Right to Play in Thailand.
.


.

Hoe kom jij in aanmerking?

Via Hyves kun je je via een inschrijfformulier inschrijven voor één van de vijf World of Difference banen. De deadline is vrijdag 17 september. Om ervoor te zorgen dat je meer kans maakt om te winnen, is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk stemmen krijgt. Succes!

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Maak jij een wereld van verschil?'?