Favoriete werkgevers studenten

Unilever is door Make a Move uitgeroepen tot favoriete werkgever onder universitaire studenten. De Verenigde Naties en het Rijk hebben aan populariteit gewonnen en staan nu op de tweede en derde plaats. In een ander onderzoek werd Google uitgeroepen tot favoriete werkgever onder studenten, terwijl het bedrijf in deze lijst een 10e plaats inneemt.

Top 10 Meest favoriete werkgevers

  1. Unilever
  2. Verenigde Naties
  3. Het Rijk
  4. Heineken
  5. Shell
  6. Rabobank
  7. The Boston Consulting Group
  8. KLM
  9. Ahold
  10. Google

“Slechts 18% van alle studenten verwacht tijdens hun studie een baan te vinden, terwijl dit in 2009 nog 28% was. Desondanks is het percentage studenten dat verwacht meer dan 6 maanden nodig te hebben om een baan te vinden niet toegenomen, maar zijn er wel meer studenten die denken 3 maanden hiervoor nodig te hebben.”

Kijk hier voor meer informatie over het onderzoek.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Favoriete werkgevers studenten'?