Meest duurzame merken 2010

ikea-love-the-earth

IKEA is het merk met de duurzaamste reputatie. Dat blijkt uit de Sustainable Image Index, het eerste onderzoek naar het duurzaamheidsimago van de 40 grootste merken van Nederland. Ruim 1,000 consumenten hebben de merken beoordeeld op Milieu & Energie, Medewerkers, Relaties & Maatschappij, Bestuur & Strategie en Product & Dienst.

Top 15 Sustainable Image Index 2010

 1. IKEA
 2. HEMA
 3. Philips
 4. Rabobank
 5. Bol.com
 6. Siemens
 7. Jumbo
 8. Google
 9. Triodos
 10. Toyota
 11. Apple
 12. FrieslandCampina
 13. Nuon
 14. HP
 15. TomTom

Mens en maatschappij

IKEA scoort op alle onderdelen van het onderzoek (mens, milieu én maatschappij) zeer goed. Het bedrijf streeft een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen na en dat zie je volgens de onderzoekers terug in het HR beleid, poductontwerp, in‐store concepten en de lange termijn strategie.

ikea-green
Photo by Jonathan on Apartmenttherapy.com

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Meest duurzame merken 2010'?