Mijn motto is: Alles Kan!

maya-jantchi

Maya Jantchi (25) werkt als projectleider bij IT-dienstverlener Sogeti. Ze studeerde Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam en Business Communication aan Berkeley University of California. Maya is onlangs gekozen tot Young Sogetist van het Jaar en nu genomineerd voor Young Professional of the Year 2011.

Energieke week

Na een lange dag met enkele meetings, heb ik net snel even thuis gegeten. Eens even kijken wat ik vanavond nog wil gaan doen. Ik kijk eerst in mijn agenda wat er allemaal op het programma staat en zie dat het een drukke maar energieke week wordt.

In mijn dagelijkse werk ben ik projectleider bij BeNe Rail, een bedrijf actief in de internationale treinwereld. Ik balanceer hierbij op het snijvlak van business en IT. Ik opereer in een internationaal speelveld van projectmanagers en specialisten. In deze dynamische omgeving stuur ik professionals uit diverse landen aan.

Samenwerken, verbinden en vertrouwen

Morgen werk ik vanuit Amsterdam en zie in mijn agenda twee conference calls met mijn collega’s uit Brussel en Duitsland. Ça Va & Guten Tag! Gelukkig heb ik deze calls vandaag goed voorbereid en loopt dit internationale project volgens planning. Samenwerken, verbinden en vertrouwen zijn mijn kwaliteiten en voor mij doorslaggevend om resultaten te boeken. Hiermee ben ik in staat om zelfs mijn opdrachtgever te verbazen, dat ik zaken voor elkaar krijg die hem aanvankelijk onmogelijk leken. En dat als vrouw in een echte mannenwereld… Het ultieme bewijs dat alles kan!

In beweging blijven

Dinsdagavond heb ik lekker vrij gehouden om te sporten!

Juiste input en chemie

Eens kijken? Woensdag werk ik in Brussel met mijn Belgische collega’s. Leuk! Ik houd namelijk enorm van reizen en andere culturen. Ik heb op verschillende uithoeken van de wereld gewoond. Van Amsterdam tot Moskou, van Athene tot Newcastle en van London tot San Francisco. Je komt elke keer in een nieuwe omgeving en dit stelt eisen aan mijn flexibiliteit, aanpassingsvermogen en niet in de laatste plaats lef. Woensdagavond: deadline aanleveren nieuwsbrief. Ik vind het belangrijk om binnen mijn vakgebied actief te zijn. Binnen Sogeti ben ik eindredacteur van de Projectmanagement nieuwsbrief die maandelijks verschijnt. Mijn kracht is de juiste personen met elkaar te verbinden dat zorgt voor de juiste input en chemie voor deze nieuwsbrief.

Gap tussen jong en oud

Donderdag, de week gaat snel. Vandaag aan het werk in Amsterdam. Dat komt goed uit want ik moet nog een aantal zaken uitwerken en heb een afspraak met een collega- projectleider. Als projectleider vind ik het belangrijk om de planning, issues en rapportages goed te monitoren. Communicatie en vooral mensen zijn hierbij enorm belangrijk. s’Avonds moet ik nog wel naar Vianen voor een bijeenkomst van de Projectmanagement Parade. Ik ben actief lid van het organisatiecomité van de Projectmanagement Parade, het grootste projectmanagement evenement van Nederland. Mijn belangrijkste doelstelling hierbij is om de betrokkenheid van Young Professionals te vergroten en de gap tussen jong en oud te verkleinen.

Lunchen met collega’s

Vrijdag is het tijd om de agenda voor volgende week bij te werken en de projectleden te informeren over de ontwikkelingen. ’s Ochtend afgeblokt, want de bijeenkomst van donderdag kan laat worden. Dat geeft me gelukkig enige flexibiliteit en geeft me de mogelijkheid te lunchen met mijn collega’s. Vind ik erg belangrijk voor de teambuilding en bovendien erg gezellig!

Meer weten over Maya?
Kijk dan op www.mayajantchi.nl of volg via twitter mayajantchi

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: , ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Mijn motto is: Alles Kan!'?