Op mijn lijf geschreven

Frank Verlaan, Boer & Croon

Frank Verlaan (30) studeerde Sporteconomie in Tilburg, en Bedrijfskundige Economie en Business Administration aan de VU in Amsterdam. In 2005 startte hij bij Boer & Croon in Amsterdam. ‘Na het afronden van mijn studies wilde ik aan de slag bij een organisatie waar ik de mogelijkheid zou krijgen om bij verschillende organisaties ervaring op te doen.’

Denken én doen

De diversiteit in de opdrachtgevers en de uit te voeren opdrachten hier bij Boer & Croon maken mijn werk uitdagend en spannend. In de praktijk komt het er op neer dat ik meestal voor 2 á 3 verschillende opdrachtgevers tegelijk werk. Daarbij zijn wij niet een traditioneel adviesbureau dat 100% van de tijd bezig is met het schrijven van adviezen. Naast het opstellen van een advies, gaan we samen met de klant aan de slag om de adviezen in de praktijk te brengen. Denken én doen dus…en dat is mij op het lijf geschreven!

Slim samenwerken

De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan bezighouden met propositievraagstukken. Of te wel: Hoe kan ik mij als bedrijf met mijn producten en diensten onderscheiden in de markt? Wat me vooral interesseert is hoe de organisatie dit vervolgens vertaalt naar de interne processen en systemen. Ik kom regelmatig organisaties tegen die in hun missie of visie stellen dat ze innovatief en vooruitstrevend zijn, maar binnen de organisatie is hier totaal niets van te merken. Ik vind het boeiend om dit type organisaties te helpen om datgene wat ze naar buiten uitdragen ook intern zo te organiseren: Zo buiten, zo binnen. Mijn overtuiging daarbij is dat organisaties die zich écht willen onderscheiden in de markt, dit kunnen realiseren door het aangaan van unieke samenwerkingsvormen. Ik publiceer hier ook regelmatig over op de weblog www.slim-samenwerken.nl.

Wat maakt mij uniek?

Binnen Boer & Croon krijg ik de ruimte om mezelf te zijn en mezelf te ontwikkelen. En ontwikkelen gaat verder dan het verdiepen van mijn inhoudelijke kennis en vaardigheden. Juist mijn persoonlijke ontwikkeling staat hoog op de agenda. Wie ben ik en wat maakt mij nu uniek? Daarbij zijn de collega’s waar ik mee werk ontzettend ruimdenkend en zij weten mij te inspireren om het maximale uit mezelf te halen, zodat onze klanten meer dan tevreden zijn!

Ruimte krijgen

En ruimte gaat hier verder dan alleen het werk…. Ik kreeg de afgelopen jaren de kans om naast mijn maatschappelijke carrière ook mijn sportieve carrière te continueren. Ik heb namelijk 12 jaar op top amateurniveau gevoetbald bij de zondaghoofdklasser Argon. Bij veel bedrijven waar ik opdrachten heb gedaan, heb ik ervaren dat dit zeker geen vanzelfsprekendheid is. Boer & Croon heeft de overtuiging dat als een medewerker goed in zijn vel zit, dit altijd ten goede komt aan het bedrijf.

Ruimte pakken

Sporten op topniveau én werken op topniveau is geweldig en ik ben ontzettend blij dat ik dit de afgelopen jaren heb kunnen doen. Ik ben echter op een leeftijd gekomen om keuzes te maken. Ik heb besloten om volgend jaar wat lager te gaan spelen, zodat ik meer het accent kan leggen op mijn maatschappelijke carrière en mijn thuissituatie. Ook nu krijg ik de volledige support binnen Boer & Croon om mijn eigen keuzes verder vorm te geven. En de eerste resultaten mogen er zijn: in juli ga ik trouwen en ik heb recent een mooie nieuwe opdracht binnengehaald. Mooi om te zien hoe de dingen, juist nu ik mijn koers heb bijgesteld, op mijn pad komen.

Tags: Consultancy
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Op mijn lijf geschreven'?